Nagradni fotografski natečaj

Podjetje Avto-R Cven d. o. o. razpisuje nagradni fotonatečaj

Dejan Razlag, Rajko Vrabelj, torek, 10. november 2009 ob 18:25
Avto-R

Avto-R

Profesionalni in ljubiteljski fotografi so med 23. in 28. novembrom vabljeni v prostore podjetja Avto-R na kreativno fotografiranje (najavite se po telefonu 02/584-98-80 ali 040/463-900). Tematika fotografij naj bo povezana z dejavnostmi podjetja: avtomehaničnimi, vulkanizarskimi in kleparsko ličarskimi storitvami za motorna kolesa in skuterje ter osebna in dostavna vozila vseh znamk, prodaja novih in rabljenih vozil ter rezervnih delov in dodatne opreme.

Fotografije objavite na profilu in v skupini Avto-R Cven na Facebooku, kjer bo ocenjevanje potekalo do 5. decembra.

Žirija bo upoštevala komentarje k slikam na Facebooku ter izvirnost, estetsko vrednost fotografij, zgodbo in prikazano tematiko fotografije ali serije fotografij.
  • prva nagrada v vrednosti 100 €
  • druga nagrada v vrednosti 50 €
  • tretja nagrada v vrednosti 30 €
Podrobnosti v nadaljevanju:

Fotografski natečaj prodajno-servisnega centra AVTO-R
Cven 58 a, 9240 Ljutomer
http://www.kia-avto.si/ in http://avto-r.kia.si

Kontaktna oseba za izvedbo natečaja:
Rajko Vrabelj (02/584-98-80, 040/463-900)
E-pošta za potrebe natečaja: avto.r.cven@gmail.com

VSEBINA NATEČAJA:

Motiv oddanih fotografij naj bo povezan s podjetjem Avto-R Cven d. o. o. Predstavljeni naj bodo zunanji ali notranji prostori z vozili in osebami ali brez njih oz. prodaja, servisiranje in druge dejavnosti podjetja. Upoštevali bomo fotografije, posnete na našem prodajnem mestu na Cvenu 58 a, 9240 Ljutomer.

Teden odprtih vrat, ko ste vabljeni fotografirat, je od 23. do 28. novembra med sončnim vzhodom in zahodom, najavite se po telefonu 02/584-98-80 ali 040/463-900.

KAKO ODDATI FOTOGRAFIJE?

Fotografijo ali serijo fotografij objavite na zidu (wallu) profila Avto-r Cven ali/in na zidu skupine Avto-R Cven na Facebooku.

Ob objavi fotografij na Facebooku po želji večje datoteke fotografij (v JPG-formatu) in prijavni obrazec z izjavo pošljete tudi na e-naslov avto.r.cven@gmail.com.

POGOJI NATEČAJA:
  • Uporabnik, ki objavi vsaj eno fotografijo, postane sodelujoči v natečaju. Objavi lahko poljubno število fotografij. Nagrajen je lahko za eno samo fotografijo ali za serijo fotografij.
  • Objavite lahko skenirane fotografije, posnete s klasičnih fotoaparatom, ali fotografije, posnete z digitalnim aparatom, v resoluciji najmanj 1200×900; nagrajenci pa oddajo tudi izvirne datoteka (ali potrebno velike datoteke, primerne za razstavo).
  • Vsakdo, ki sodeluje na natečaju, se obveže, da je avtor fotografije, da fotografija ni fotomontaža in da ima dovoljenje posnetih oseb.
  • Fotografije bodo ocenjevali in komentirali prijatelji profila Avto-r Cven in člani skupine Avto-R Cven na Facebooku ter žirija (žirijo sestavljajo direktor podjetja Rajko Vrabelj in njegovi družinski člani).
  • Na natečaju ni dovoljeno sodelovati zaposlenim v podjetju Avto-R in njihovim družinskim članom.
  • Podjetje Avto-R Cven d. o. o. si pridrži pravico do objave nagrajenih fotografij na spletnih straneh in v promocijskem materialu ipd. ter morebiti v obliki razstave nagrajenih fotografij.
  • Prijavni obrazec z izjavo in podrobnejša pravila lahko zahtevate po e-pošti: avto.r.cven@gmail.com ali na prodajno-servisnem centru Avto-R na Cvenu 58 a, 9240 Ljutomer.
OCENJEVANJE FOTOGRAFIJ:
  • Fotografije bodo s funkcijo "Všeč mi je" in svojimi komentarji k sliki ocenjevali prijatelji profila Avto-r Cven in člani skupine Avto-R Cven na Facebooku. Vsak oddan glas s funkcijo "Všeč mi je" in pozitivni komentar štejeta kot oddan glas, s katerimi fotografije pridobijo točke, ki jih nato pri končni odločitvi o nagrajencih oziroma zmagovalcu upošteva žirija (kot glas k fotografiji šteje enkratni klik aplikacije »Všeč mi je« in le en komentar od vsake osebe; fotografije lahko objavite tako na profilu kot v skupini Avto-R, sešteli pa se bodo samo glasovi različnih oseb).
  • Poleg odziva na Facebooku bo žirija pri ocenjevanju upoštevala izvirnost, estetsko vrednost fotografij ter zgodbo in prikazano tematiko fotografije ali serije fotografij. Komentarji na Facebooku ne bodo edini kriterij za odločitev, ki bo dokončna.
  • Žirija praviloma podeli predvidene nagrade, si pa pridržuje pravico, da v primeru premajhnega števila kakovostnih fotografij natečaj razveljavi in ne podeli nobene nagrade. Pridržuje si tudi pravico do prerazporeditve darilnega sklada, če bo izbranih več ali manj fotografij, in da katere od nagrad ne podeli ali da podari dodatne nagrade.

PRENOS AVTORSKIH PRAVIC:

  • Za nagrajene fotografije oz. nagrajeno serijo fotografij po izbiri organizatorja natečaja sledi prenos materialnih avtorskih pravic na podjetje Avto-R Cven d. o. o., avtor pa zadrži moralne avtorske pravice.
  • Avtor fotografije s prijavo zagotavlja, da je delo njegova avtorska stvaritev, da do njega nima pravice nobena tretja oseba in da pri tem tudi niso kršene nobene druge pravice.
  • S prijavo na natečaj se avtor strinja, da se njegova fotografija ali serija fotografij, če je nagrajena, lahko uporabi kot del predstavitve podjetja Avto-R Cven d. o. o. Nagrajeni udeleženec se strinja, da lahko podjetje Avto-R objavi njegovo fotografijo ali serijo fotografij v tiskani ali elektronski obliki v kateri koli publikaciji ter da jih lahko uporablja za oglaševanje ali promocijo brez predhodnega dovoljenja in plačila avtorju, morebiti tudi na razstavi nagrajenih fotografij.
  • Prijava fotografij na natečaj pomeni, da tisti, ki se prijavi, sprejema vse navedene pogoje.
  • Pogoj, da nagrajenec prejme nagrado, je, da da na voljo izvirne datoteke v formatu JPG (ali potrebno velike datoteke, ki so primerne za razstavo) ter da podpiše izjavo o strinjanju s pogoji in jo odda na prodajnem mestu Avto-R ali po e-pošti (zahtevate jo lahko po e-pošti: avto.r.cven@gmail.com ali ob obisku našega podjetja). Če nagrajenec ne predloži podpisane izjave in primerno velike datoteke, lahko žirija izbere drugega nagrajenca.

KOLEDAR NATEČAJA:

  • Fotografi (profesionalni, ljubiteljski) ste vabljeni v naše prostore od 23. do 28. novembra med sončnim vzhodom in zahodom. Prosimo vas, da se najavite po telefonu 02/584-98-80 ali 040/463-900, da stranke opozorimo na fotografiranje.
  • Objavljanje fotografij traja od 23. novembra do 5. decembra 2009. V foto natečaj bodo vključene fotografije, ki bodo objavljene na zidu profila Avto-r Cven oz. na zidu in v galeriji skupine Avto-R Cven do 5. decembra 2009 do 24. ure. Praviloma bodo upoštevani samo komentarji k slikam do tega roka, saj bo žirija skušala čim prej določiti nagrajence. Obenem bo vzela v zakup, da so kasneje objavljene fotografije imele manj časa za ocenjevanje. Zmagala bi torej lahko tudi fotografija/serija fotografij, ki ne bi imela nobene točke s strani ocenjevanja na Facebooku (če bi bila izjemno kakovostna).
  • Razglasitev nagrajencev bo najpozneje 12. decembra 2009 na profilu in v skupini Avto-R Cven na Facebooku, nagrajenci bodo obveščeni po zasebnem sporočilu prek Facebooka ali po elektronski pošti. Podelitev nagrad bo v dneh po razglasitvi nagrajencev v podjetju Avto-R (v dogovoru z nagrajenci).

NAGRADE:

  • Prva nagrada za fotografijo ali serijo fotografij je darilni bon v vrednosti 100 evrov za storitve in izdelke v prodajno-servisnem centru Avto-R Cven d. o. o.
  • Druga nagrada za fotografijo ali serijo fotografij je darilni bon v vrednosti 50 evrov za storitve in izdelke v podjetju Avto-R.
  • Tretja nagrada za fotografijo ali serijo fotografij je darilni bon v vrednosti 30 evrov za storitve in izdelke v podjetju Avto-R.


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24