Tudi društvo Beli tiger, ki pomaga ranljivim skupinam, rabi pomoč

Odločili so se za prvi 30 Dnevni Maraton - kjer bodo prosili za vsak prijazen evro in podporo

Prlekija-on.net, torek, 16. januar 2018 ob 17:15

Beli tiger

Beli tiger, društvo za pomoč in samopomoč, je novo rojeni otrok kateri je kmalu shodil z dobrodelnimi projekti in osvojil srca ljudi. Podali so se na cesto med brezdomce (konec januarja se vračajo med nje), z okroglimi mizami Ugriznimo v kislo jabolko občutka brezdomstva opozarjajo na to problematiko, ki je še vedno v porastu. Organizacija Velikega dobrodelnega koncerta za Mitjo pa je dokaz njihovega znanja organizacije tudi velikih projektov.

"Ne bomo se ustavili, pred nami so novi izzivi in presenečenja. A za uresničitev sanj tudi Beli tiger rabi stroškovno pokritost. Zato smo se odločili za prvi 30 Dnevni Maraton - kjer bomo prosili za vsak prijazen evro in podporo tudi od Vas spoštovani," sporočajo iz društva.

"Pomagajmo skupaj in v vseh ljudeh iščimo le sočloveka!
Hvala v naprej za vsak prispevek pa naj bo še tako skromen. Smo za ljudi in rabimo Vas tudi mi. Pojdimo skupaj v novi jutri tistih, ki nas potrebujejo!", pravijo.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje