90. redni občni zbor PGD Razkrižje

Ker je društvo delalo dobro je njegov predsednik še naprej Izidor Novak, poveljnik pa Janko Sever

Prlekija-on.net, četrtek, 22. februar 2018 ob 14:46
90. občni zbor PGD Razkrižje

90. občni zbor PGD Razkrižje

V soboto, 17. februarja je potekal 90. redni občni zbor PGD Razkrižje. Letošnji občni zbor je bil hkrati tudi volilni. Ker je društvo delalo dobro je njegov predsednik še naprej Izidor Novak, poveljnik pa Janko Sever.

Občnega zbora so se udeležili predsednik Gasilske zveze Ljutomer Andrej Rus ter predstavniki PGD Mislinja, s katerim je razkriško PGD podpisalo listino o pobratenju. Društvi sta se zavezali si medsebojno pomagati in trajno sodelovati.

Ob tej priložnosti se je župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič društvu zahvalil za dobro uresničevanje svojih osnovnih nalog, za sodelovanje z občino in drugimi društvi pri organizaciji številnih prireditev ter ob drugih priložnostih.

Občni zbor je pozdravila tudi predsednica KUD Razkrižje Samanta Bedeković in društvu ponudila pomoč pri organizaciji prireditve ob praznovanju 90. obletnice delovanja društva.

Povabilu na občini zbor pa se je odzvalo več sosednjih društev, tudi iz Hrvaške. Letošnje leto je za PGD Razkrižje še posebej pomembno, ker praznuje 90 let svojega delovanja.


Več v Kultura in izobraževanje