Dražba za zbiratelje

Dražba za ljubitelje prleških raritet

Prlekija-on.net, nedelja, 27. junij 2010 ob 15:2612
Dražbeni predmet

Dražbeni predmet

Na portalu Prlekija-on.net smo za vas pripravili dražbo za ljubitelje prleških raritet, ki bodo med obiskovalci morda naletele na ugoden odziv, se umestile v nove zbirke ali prleška svetišča zgodovine. Za pokušino vam ponujamo tiskarsko ploščo naslovnice prve številke neodvisnega prleškega časopisa Klopotec,  ki je izhajal v letu 1992.

Na naslovnici je kleni prleški mož, ki se je zapisal v zgodovino, dr. Anton Trstenjak. Fotografija je nastala na prireditvi Srečanje Prlekov iz vseh vetrov v Radencih, leta 1992.

Pravila dražbe:

Sodelujejo lahko registrirani uporabniki portala Prlekija-on.net. Začetna izklicna cena je 50,00 eur. Ljubitelji starin in udeleženci dražbe sodelujejo tako, da ponudijo najmanj 20,00 eur več, kot je trenutna cena, razvidna na portalu. Svojo ponudbo oddajte v komentarju pri tej novici. Dražba je javna.

Dražba traja od 27. junija do vključno 7. julija 2010.  V kolikor dražba ne doseže pričakovane cene, ima organizator in izvajalec dražbe pravico, da umakne dražbeni predmet iz licitacije. Z odločitvijo o umiku dražbenega predmeta seznani zainteresirano javnost na portalu Prlekija-on.net.

Za dodatne informacije o dražbenem predmetu nas lahko kontaktirate.

Fotografija dražbenega predmeta:

Dražba Klopotec


Več v Zanimivosti