Harmonija doživetij, ki obljublja kar devet različnih prizorišč

Cilj festivala je, da bi se obiskovalci sprostili kot doma, da bi v družbi prijateljev in boljših polovic pozabili na okvirje, ki nam jih naroča družba in se prepustili vizualnim orgazmom in se kaj novega naučili na delavnicah

Oglasno sporočilo, sreda, 27. november 2019 ob 09:42
Eroticland

Eroticland

Na novinarski konferenci festivala Eroticland, ki bo potekal 29. in 30. novembra v Celju, so organizatorji poudarili, da je bil po enajstih letih Sloverotike že čas za velike spremembe.

"Koncept, ki smo ga zasnovali, je čisto nov, takšnega festivala ni nikjer po Evropi," obljublja soorganizator Roman Fileš, ki pravi, da bo dogodek narejen na principu nogometne tekme, pomešane z velikim koncertom. Ta bo namreč potekal na višjem nivoju kot doslej, vse je zasnovano na inovativen način, izključno za Eroticland.

Ta bo letos prava harmonija doživetij, ki obljublja kar 9 različnih prizorišč, z glavnim odrom v pritličju dvorane L celjskega sejmišča, največje dvorane v tem kompleksu. "Letos je novost tudi ta, da je mogoče kupiti dvodnevno vstopnico, predvsem zato, ker je ogromno delavnic, program je zelo bogat, zato si v enem dnevu zelo težko ogledamo vse," je povedala vodja projekta Katja Goršek.

Cilj festivala je, da bi se obiskovalci sprostili kot doma, da bi v družbi prijateljev in boljših polovic pozabili na okvirje, ki nam jih naroča družba in se prepustili vizualnim orgazmom in se kaj novega naučili na delavnicah. Fileš pravi, da je poglavitno, "da ljudje pridejo k nam in se imajo noro!"

To je poudaril tudi Rocco Siffredi, glavni protagonist dogodka, ki se je na tiskovki pridružil kar na daljavo. Meni, da je s svojim projektom "Rocco's Hard Academy" pomagal mnogim mladim fantom, ne le pri nadaljevanju v karieri spolnih užitkov, ampak tudi pri rasti samozavesti v zasebnem življenju. O Eroticlandu šaljivo pravi, da "bo pripravil nekaj, česar ne morete narediti doma", s čimer napoveduje nepozabno orkestrsko orgijo, ki jo bo dirigiral na stopnicah. Ta bo boj med violončeli (MILF dekleti) ter violinami (mladimi dekleti), ki jim bodo pomagali fantje v vlogah trobil.

Eroticland se bo odvil 29. in 30. novembra, vstopnice pa so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol.

Več informacij na eroticland.eu.

Za dogodek podarjamo tudi dve vstopnici. Spremljajte nas na Facebooku. Za nagradno igro veljajo naša pravila.



Več v Slovenija