Selekcija U 11 NK Vipoll Veržej zmagala na Hrvaškem

Na turnirju je nastopilo 16 ekip, NK Vipoll Veržej pa je bila edina ekipa iz Slovenije

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. februar 2020 ob 16:261
U 11 NK Vipoll Veržej na Hrvaškem

U 11 NK Vipoll Veržej na Hrvaškem

Mladi veržejski nogometaši so se pod vodstvom trenerjev Željka Stojka in Manuela Križaniča 9. 2. 2020 udeležil mednarodnega nogometnega turnirja »11. Dinamo-Zelenko Cup 2020«, ki je potekal v hrvaškem Podturnu.

Na turnirju je nastopilo 16 ekip, NK Vipoll Veržej pa je bila edina ekipa iz Slovenije. Da tudi Slovenci igramo dober nogomet, so Prleki pokazali že v skupinskem delu turnirja, ko so z rezultatom 7:1 najprej premagali NŠ Međimurje, nato pa z 1:0 ekipo NŠ Sveti Martin na Muri.

NK Vipoll Veržej U7 na turnirju v Turnišču

NK Vipoll Veržej, selekcija U7 suvereno brez poraza do četrte zaporedne turnirske zmage v letu 2020


V izločilnih bojih so najprej s 6:0 premagali ekipo NŠ Nogometaš 13, v polfinalu pa z 2:0 ŠN Međimurec-Sloboda iz Nedelišča.

V velikem finalu jim je nasproti stala ekipa ŠN Dinamo Zelenko - domačini iz Podturna. Po napeti borbi so Veržejci slavili z 1:0.

Po končanem turnirju so hrvaške ekipe čestitale zmagovalcem in športno priznale, da so Veržejci igrali daleč najlepši nogomet na turnirju.

Zmagovalna ekipa je prejela tudi dve individualni nagradi. Najboljši strelec turnirja je bil Nino Križanič, za najboljšega igralca pa je bil razglašen Mai Stojko.

Čestitke igralcem, trenerjema in staršem, ki so goreče in športno vzpodbujali svoje otroke.



Več v Šport