Gradnja McDonald'sa v Murski Soboti se končuje, znan je datum odprtja

Projekt gradnje gre proti koncu, trenutno potekajo še zaključna dela. Za restavracijo je predvideno, da svoja vrata odpira v petek, 21. avgusta, ob 8. uri.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. avgust 2020 ob 15:48
McDonald's Murska Sobota

McDonald's Murska Sobota

Dvajsetim McDonald's restavracijam po vsej Sloveniji se bo kmalu pridružila še ena in sicer prva v Prekmurju, v Murski Soboti. Nahaja se ob nakupovalnem središču BTC Murska Sobota, kjer je že nekaj časa visoko v zraku viden razpoznavni znak, poleg vseh ostalih označb, ki nakupovalce vabijo v nakupovalno središče.

V soboškem McDonald'su, ki meri okoli 450 m2 in bo opremljen z najsodobnejšo notranjo opremo, bo zaposlitev dobilo do 40 oseb. Poleg prepoznavne ponudbe hrane bo gostom na voljo široka ponudba slaščic in kave v McCaféju, na voljo pa bo tudi McDrive, kjer bo hrano možno prevzeti iz avtomobila.

Projekt gradnje gre proti koncu, trenutno potekajo še zaključna dela. Odprtje je zaradi epidemije bilo nekoliko prestavljeno in sicer na letošnji avgust. Kljub trenutni situaciji se trudijo, da bi restavracijo odprli v zastavljenem roku. Za restavracijo je predvideno, da svoja vrata odpira v petek, 21. avgusta, ob 8. uri.

Kdo se že veseli petka?

Objavil/a McDonald's Murska Sobota dne Nedelja, 16. avgust 2020

Investicija je bila vredna okoli 2,5 milijona evrov, objekt pa je gradilo podjetje Legartis iz Lendave.

Spodaj je nekaj fotografij gradnje objekta v začetku julija ter že skoraj končanega objekta v sredini avgusta.



Več v Gospodarstvo