V zadnjem dnevu MMP Gruškovje prečkalo 12.000 vozil, povečan promet se pričakuje v ponedeljek

Policisti opozarjajo, da z vrnitvijo ne čakajte na zadnji trenutek, oziroma se odpravite pravočasno, saj lahko na poti naletite na kakšen nepredvidljiv dogodek in se lahko zaradi tega zgodi, da boste prispeli do meje prepozno, oziroma v ponedeljek po polnoči.

Prlekija-on.net, nedelja, 23. avgust 2020 ob 18:49
Povečan promet pa pričakujejo jutri

Povečan promet pa pričakujejo jutri

Promet na mejnih prehodih na območju PU Maribor poteka brez daljših čakalnih dob. Na našem največjem mejnem prehodu Gruškovje potniki na vstopu čakajo do 30 minut.

Med potniki tudi danes prevladujejo tuji državljani. Iz včeraj na danes je MMP Gruškovje prečkalo 12.000 vozil (vstop in izstop), kar je običajno za poletno sezono.

Povečan promet pa pričakujejo jutri, zato vse, ki so namenjeni proti domu, prosijo, da se na pot pripravijo, da za prehod meje izberejo kakšen manj obremenjen mejni prehod (stanje preverite na www.promet.si). Policisti opozarjajo, da z vrnitvijo ne čakajte na zadnji trenutek, oziroma se odpravite pravočasno, saj lahko na poti naletite na kakšen nepredvidljiv dogodek in se lahko zaradi tega zgodi, da boste prispeli do meje prepozno, oziroma v ponedeljek po polnoči.

Mirko Skuhala

Iz četrtka na petek je MMP Gruškovje prečkalo več kot 10.000 vozil, iz petka na soboto pa 11.000


Višina nadomestila je odvisna od vzroka za izdajo odločbe o karanteni

Vračanje iz države na rdečem seznamu: v karanteno praviloma brez nadomestila plače




Več v Gospodarstvo