Zaradi pozitivnega testa odpovedan težko pričakovan koncert Luke Šulića v Sveti Trojici

Koncerta Nine Pušlar v petek in Perpetuum Jazzile v soboto sta bila uspešno izpeljana, v nedeljo pa bi tam moral nastopiti še Luka Šulić.

Prlekija-on.net, nedelja, 27. september 2020 ob 18:53
Luka Šulić

Luka Šulić

Ta konec tedna se ob Trojiškem jezeru v Sveti Trojici v Slovenskih goricah odvija Trilogija, trije koncertni večeri. Koncerta Nine Pušlar v petek in Perpetuum Jazzile v soboto sta bila uspešno izpeljana, v nedeljo pa bi tam moral nastopiti še Luka Šulić. A je koncert bil odpovedan zaradi pozitivnega testa na novi koronavirus enega izmed članov ekipe glasbenega izvajalca.

"Zaradi pozitivnega brisa pri članu ekipe glasbenega izvajalca, ki sicer ne kaže znakov bolezni in bi v Sveti Trojici nastopal šele danes zvečer, odpovedujemo nocojšnji koncert Luke Šulića," je zapisal župan David Klobasa.

Zaradi pozitivnega brisa pri članu ekipe glasbenega izvajalca, ki sicer NE KAŽE znakov bolezni in bi v Sveti Trojici...

Objavil/a David Klobasa dne Nedelja, 27. september 2020

"Varnost in zdravje ljudi sta na prvem mestu, zato smo nemudoma sprejeli takšno odločitev, po tem, ko smo iz strani izvajalca bili o tem obveščeni. Prav tako je sam koncert brez dotičnega člana izvajalca neizvedljiv.
Poudariti želimo, da smo na preteklih dveh koncertih skrbno upoštevali vse zaščitne ukrepe in ponosni smo, da so se tudi obiskovalci obnašali odgovorno. In prav iz odgovornosti odpovedujemo nocojšnji koncert.
O vračilu denarja za kupljene vstopnice boste obveščeni iz strani Eventim SI v naslednjih dneh.
Hvala za razumevanje
," še je ob tem zapisal župan.

Koncerta v petek in soboto sta sicer bila uspešno izpeljana, kljub ne najlepšemu vremenu.

TRILOGIJA OB JEZERU Sveta Trojica 2. Dejanje: Koncert Perpetuum Jazzile #trilogija @ Trojiško jezero : Marko Pigac

Objavil/a David Klobasa dne Nedelja, 27. september 2020
Trilogija ob jezeru

Ko sem pogledala v nebo, z vsako kapljico sem se počutila dolžno, da dam vse od sebe. Ko sem pogledala Vas draga publika, sem poletela. In ko je po četrti pesmi prenehalo deževati, nas je objela božanska lepota. Hvala iz srca, takšni spomini pišejo naša življenja. Toni Konrad

Objavil/a Nina Pušlar dne Nedelja, 27. september 2020


Več v Družabno