Gledališka predstava in darila za dvesto otrok

Lions klub Viva iz Ljubljane polepšal praznovanje otrokom

Branko Košti, petek, 23. december 2011 ob 22:101
Predstava

Predstava

Da lahko sodelovanje med Ljubljano in Ljutomerom obrodi nekaj dobrega, so v tem predprazničnem času dokazali člani ljutomerskega Lions kluba in Lions kluba Viva iz Ljubljane, katerega članice so samo ženske. Povezovalni člen med kluboma sta bili članica ljubljanskega kluba, prleška rojakinja Vika Potočnik in upokojena ravnateljica OŠ Mala Nedelja Nada Tomanič.

Rezultat njunih dvomesečnih prizadevanj je bila prireditev 16. decembra v Kulturnem domu Ljutomer. 200 otrok, izbranih z žrebom na vseh štirih osnovnih šolah ljutomerske občine, si je ogledalo gledališko predstavo Svetlane Makarovič v izvedbi gledališkega studia Pionirski dom iz Ljubljane. Po predstavi je otroke pozdravil še dedek Mraz in vse tudi obdaril z darili, katera so zbrale članice ljubljanskega kluba.


TUNČEK sobota, 24. december 2011 ob 00:22

Lepo je meti toke rojoke takak sta toti dve. Zahvola gre obema, zato, da sta tokemi števili dece polepšali svetke. Ploskač Ploskač Ploskač

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.