Madžarski državljani »na črno« prodajali nože, posodo in posteljnino

Policisti Policijske postaje Gorišnica so v ponedeljek, 28. novembra, ob 9.20, po obvestilu občana, v naselju Mala vas v občini Gorišnica zalotili tri državljane Madžarske stare 33, 34 in 45 let, ki so na dvorišču ene izmed stanovanjskih hiš prodajali razno blago (nože, posodo in posteljnino).

torek, 29. november 2016 ob 11:14

Na območju Ljutomera neznanec odpeljal tovorno vozilo

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štri prometne nesreče, dve kaznivi dejanji in štiri kršitve javnega reda in miru. V vseh obravnavanih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda.

torek, 29. november 2016 ob 09:20

V kopalnici ležala mrtva oseba, ki je onemogočala vstop v prostor

Uprava RS za zaščito in reševanje je v nedeljo, 27. novembra, ob 13.47 poročala, da v Ulici Štefana Kovača, občina Murska Sobota, v kopalnici leži nezavestna oseba ter da ne morejeo v prostor.

nedelja, 27. november 2016 ob 16:52

Tatovi imeli svoj »črni petek« - odtujili so 56 LED televizorjev v vrednosti 65.000 evrov

Policisti policijske postaje Rače so v noči iz 25. na 26. novembra, v Framu, obravnavali kaznivo dejanje velike tatvine. Neznani storilci so namreč vlomili v parkiran priklopnik madžarskih registrskih številk, iz katerega so odtujili 56 televizorjev znamke Samsung LED TV, diagonala ekrana 138 cm. Vrednost odtujenih televizorjev znaša 65.000 evrov.

nedelja, 27. november 2016 ob 12:40

V trčenju dveh osebnih vozil se je ena oseba poškodovala

V soboto, 26. novembra, okoli 10. ure, se je na cesti Krapje - Ljutomer na Soboški cesti tik za Babinci pri gramoznici, zgodila prometna nesreča, kjer sta trčili osebni vozili. Nesreča se je zgodila, ko sta vozili trčili v naletu. Eno vozilo je pri tem ostalo na cestišču, drugo pa je končalo nekaj deset metrov naprej, kjer je trčilo še v drevo.

sobota, 26. november 2016 ob 12:48

Na pločniku kup kruha in pekovskih izdelkov

Smo v tednu Karitasa in letošnji moto tedna Karitasa je »V objemu dobrote«. Sodelavci Karitasa namreč v tem tednu zbirajo najrazličnejše prehrambne izdelke, oblačila, obutev za ljudi, ki so pomoči potrebni, med njimi so tudi družine z otroci, kjer jim velikokrat primanjkuje hrane, med njimi je na prvem mestu kruh. Zato se ti Karitasovi delavci trudijo, da pomagajo živeti in preživeti svojim prebivalcem in tako na prostovoljstvu pomagajo ljudem v stiski.

petek, 25. november 2016 ob 20:32

32-letnik iz okolice Ljutomera je vozilo vozil v času začasno odvzetega vozniškega dovoljenja

Policisti Policijske postaje Gorišnica so v sredo 23. novembra, ob 16.00 v bližini Osluševcev ustavili 32-letnega voznika osebnega avtomobila, znamke Opel, tip Vectra, doma v okolici Ljutomera. Pri kontroli so ugotovili, da voznik vozi osebni avtomobil v času, ko mu je bilo vozniško dovoljenje začasno odvzeto.

četrtek, 24. november 2016 ob 14:00

V Mariboru najden mrtev moški

V sredo, 23. novembra, malo pred poldnevom je bila policija na telefonsko številko 113 obveščena, da so v enem od zapuščenih objektov v Mariboru našli mrtvega 41-letnega Mariborčana. Mariborski kriminalisti pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurnega državnega tožilca iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, opravljajo ogled kraja najdbe trupla.

sreda, 23. november 2016 ob 19:34

V požaru huje poškodovan 74-letni moški

V ponedeljek, 21. novembra, nekaj po 23. uri, je izbruhnil požar v kuhinji v pritličju stanovanjske hiše v Vidmu pri Ptuju. Požar je skušal pogasiti 74-letni moški, ki pa se je ob tem huje opekel. Njegove krike je iz pritličja v mansardo zaslišal njegov 49-letni sin, ki je nato uspel očeta, sebe in še štiri stanovalce evakuirati iz hiše, saj je bil požar za gašenje že preveč razvit in ga ni uspel več gasiti. Požar so nato pogasili gasilci PGD Videm pri Ptuju in Tržec ter s termo ...

torek, 22. november 2016 ob 14:20

Pod vplivom alkohola vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Policisti Policijske postaje Gorišnica so v soboto, 19. novembra, ob 16.42 v kraju Bukovci ustavili 32-letnega voznika osebnega avtomobila, znamke Ford, tip Focus, stanujočega v okolici Markovcev. Pri kontroli so ugotovili, da voznik vozi vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal vrednost kar 0,90 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zraven tega sta policista ugotovila, da voznik med vožnjo ni uporabljal varnostnega ...

ponedeljek, 21. november 2016 ob 15:55