Ormoški in ljutomerski gasilci nudili pomoč reševalcem pri oskrbi obolelih oseb

V torek, 10. januarja, ob 9.50 se je v naselju Vičanci, v občini Ormož, v stanovanju nahajala onemogla oseba. Gasilci PGD Ormož so s tehničnim posegom odprli vrata in pomagali reševalcem NMP Ormož pri oskrbi obolele osebe.

torek, 10. januar 2017 ob 17:051

Državljana Hrvaške nezakonito prevažala pet tujcev

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so v ponedeljek, 9. januarja, na avtocestnem počivališču Murska Sobota Sever v smeri Maribora, zaustavili in kontrolirali osebni avtomobil znamke VW Sharan hrvaških registrskih številk, katerega je vozil 19-letni državljan Republike Hrvaške. Poleg voznika je bil v vozilu še 25-letni državljan Republike Hrvaške.

torek, 10. januar 2017 ob 14:07

V Moravcih zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše

V nedeljo, 9. januarja, ob 20. uri, so v naselju Moravci, v občini Ljutomer, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Mala Nedelja so pogasili požar ter pregledali objekt.

ponedeljek, 9. januar 2017 ob 19:26

Sandija našli zmrznjenega nedaleč od doma

Kot smo že poročali, je konec minulega tedna naše kraje pretresla vest o najdbi mrtvega 38-letnega moškega, za katerega naj bi bila usodna podhladitev. Moškega je na njivi v Desnjaku v petek našel domačin ter takoj obvestil pristojne organe.

ponedeljek, 9. januar 2017 ob 17:223

Pred stanovanjskim blokom našli dve pirotehnični telesi, močnejši od topovskega udara

V nedeljo, 8. januarja, tik pred 12. uro, so občani obvestili policijo, da so pred stanovanjskim blokom na Mlekarniški ulici v Mariboru našli dva, v papir zavita, verjetno topovska udara. Policisti so na kraju ugotovili, da gre za dve, po videzu neobičajni eksplozivni telesi z vžigalno vrvico. Na kraj so poklicali bombnega tehnika iz Specialne enote policije, ki je ugotovil, da gre za dve doma narejeni eksplozivni sredstvi z vžigalno vrvico, vse skupaj zavito v papir. Takšno eksplozivno oz ...

ponedeljek, 9. januar 2017 ob 15:06

Za 38-letnika naj bi bila usodna podhladitev

V petek, 6. januarja, okoli 9. ure, je policija iz strani občana bila obveščena o najdbi moškega na njivi na območju Lahoncev oz. Desnjaka. Kot smo neuradno izvedeli od vaščanov, naj bi 38-letni moški iz Lahoncev umrl zaradi podhladitve.

sobota, 7. januar 2017 ob 13:593

Zagorelo na prikolici tovornega vozila

V četrtek, 5. januarja, je ob 22.47 na Kolodvorski ulici v Ljutomeru zagorelo na prikolici tovornega vozila. Požar so pogasili občani pred prihodom gasilcev.

petek, 6. januar 2017 ob 07:52

V tovornem vozilu se je skrivalo sedem mladoletnih državljanov Afganistana

V torek, 3. januarja, ob 17.20 je na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje v našo državo vstopal 50-letni državljan Turčije, voznik tovornega vozila s pripetim priklopnim vozilom, oboje turških registrskih oznak.

sreda, 4. januar 2017 ob 15:47

Na novega leta dan neznanec razbijal po Koračicah

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času ob prehodu iz starega v novo leto med drugim obravnavali več poškodovanj tuje lastnine.

sreda, 4. januar 2017 ob 08:282

Voznica zapeljala na njivo, kjer se je večkrat prevrnila

Na novoletni dan so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, požar in povoženje divjadi.

ponedeljek, 2. januar 2017 ob 09:00