Praznični nasvet: S penino do lepe kože

Živahnost, svežina in lahkotnost so prepoznavni znak priljubljenih penin iz vinske kleti Puklavec Family Wines. Kot nepogrešljive spremljevalke prazničnih dni zadovoljijo še tako zahtevne ljubitelje mehurčkov.Vinarji iz vinske kleti Puklavec Family Wines s posebno pozornostjo bdijo nad peninami. Prav vsaka penina v sebi nosi svoj edinstven karakter, vse pa odlikujejo živahnost, svežina in lahkotnost. Suha penina Brut, polsuhe penine Sec, Rosé in Sauvignon ter seveda nepogrešljiva ...

nedelja, 24. december 2017 ob 08:55

Tudi invalidi se radi razigrajo in poveselijo

Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije je na svetu dobrih 600 milijonov invalidov, v EU jih je 65 milijonov, v Sloveniji pa približno devet odstotkov populacije predstavljajo invalidi, saj je v naši državi registriranih skoraj 170 tisoč invalidov. In slednjim je poleg ustrezne zaposlitve ter rehabilitacije, potrebno priskrbeti tudi mnoge druge aktivnosti. Zato sta med najpomembnejšimi aktivnostmi, ki jih izvajajo invalidska društva, med katera sodi tudi Medobčinsko društvo invalidov ...

nedelja, 24. december 2017 ob 08:41

Trije dobri možje in štirje pevski zbori

Četrtkov večer in že prej popoldan sta 21. decembra bila prepolna doživetij v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Kajti na tradicionalnem seniorskem večeru so se oglasili kar trije decembrski dobri možje naenkrat: Miklavž, Božiček in dedek Mraz; na popoldanskem koncertu pa so zapeli kar štirje zbori skupaj: Večerna zarja, Navdih, Srčni zbor in otroški zbor Župnije Kapela.

nedelja, 24. december 2017 ob 08:30

Velika zmaga KMN Tomaž Šic bar na zadnji letošnji tekmi

V petek, 22. decembra, je v športni dvorani ŠIC Ljutomer bil odigran 11., zadnji krog 2. SFL lige v letošnjem letu. Nogometaši KMN Tomaž Šic bar so gostili ekipo KMN Velike Lašče in z dobro igro zmagali z rezultatom 8:2 ter se s tem uvrstili na 3. mesto lestvice 2. SFL.Na tekmi so za domačo ekipo KMN Tomaž Šic bar prišli navijat in jih vzpodbujali njihovi prijatelji iz MNK Kolarovec iz sosednje Hrvaške in župan občine Sveti Tomaž Mirko Cvetko.

nedelja, 24. december 2017 ob 08:15

Župan Občine Razkrižje spet postal mladinec

Stanko Ivanušič, pravnik in od ustanovitve manjše, obmejne občine Razkrižje dalje, tudi njen župan je nedavno v prleškem mladinskem centru, ki sicer s svojimi osrednjimi prostori in celotnim zunanjim kompleksom domuje na svojem sedaj “nevtralnem” ljutomerskem območju, predstavil življenje ob meji z Republiko Hrvaško.Občina Razkrižje velja kot primer pozitivne prakse glede konstantnega razvoja turizma, številnih razvojnih projektov, ureditve celotne javne kanalizacije na ...

sobota, 23. december 2017 ob 23:55

Vesele praznike in srečno 2018

Vesele božične praznike ter srečno, zdravo in uspehov polno novo leto 2018 vam želi celotna ekipa portala Prlekija-on.net, Dejan s sodelavci: Bianca, Bojan, Branko, Filip, Ivan, Jože, Marjan, Matic, Oste, Sara, Špela in Valerija.

sobota, 23. december 2017 ob 22:534

Milena v Prlekiji gostila srečanje tekmovalcev Kmetije 2017

Dan po predvajanjem finala letošnjega šova Kmetija, je zmagovalka Milena Žižek, v Prlekiji pri svojem baru Bar baza v Logarovcih, gostila večino tekmovalcev iz šova na predbožični zabavi. Kot je znano, je Milena letošnja velika zmagovalka šova, ki smo ga to jesen lahko spremljali na POP TV, domov pa je odnesla glavno nagrado 60 tisoč evrov.Za zabavo so pod šotorom skrbeli ansambel Tropik ter gost večera Vlado Kalember, ni pa seveda manjkalo pijače in jedače.

sobota, 23. december 2017 ob 21:5630

Učenci so skupaj s starši in delavci šole proslavili dan samostojnosti in enotnosti ter se poslovili od starega leta

V telovadnici OŠ Mala Nedelja je bilo v petek, 22. decembra, zelo živahno in veselo. Že od jutranjih ur so v njej odmevali ritmi disco glasbe, ob katerih so učenci veselo peli in plesali ter se pripravljali na slovesnost, s katero so proslavili Dan samostojnosti in enotnosti ter se poslovili od leta 2017.

sobota, 23. december 2017 ob 16:52

Aleš Polajnar izdal božično pesem

Aleš Polajnar prihaja iz okolice Ljutomera, z glasbo pa se ukvarja že več kot 20 let. "Po več letih razmišljanja, da bi imel božično pesem, mi je to uspelo narediti tik pred prazniki, tako da ni bilo dovolj časa za izdelavo videospota. Gre za priredbo stare uspešnice, When a Child Is Born," nam je povedal Aleš.

sobota, 23. december 2017 ob 15:56

Skupina Langa z novim božičnim videospotom - Božič je za vse ljudi

Odštevamo dneve do božiča in tudi skupina Langa je te dni izdala svojo novo pesem ter videospot z naslovom Božič je za vse ljudi. Prisluhnite njihovi pesmi, ki vas lahko popelje v ta čaroben čas.

sobota, 23. december 2017 ob 13:461