Skupina Eklips predstavlja svoj prvi avtorski komad z videospotom

Skupina Eklips predstavlja svoj prvi avtorski komad z videospotom, ki je tudi začetna napoved prvega studijskega albuma skupine.

četrtek, 17. december 2015 ob 14:13

Z osebnim vozilom se je prevrnil na streho

V torek, 15. decembra, okoli 21. ure, je izven naselja Dokležovje v smeri Veržeja, voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča na odbojno ograjo, kjer se je vozilo prevrnilo na streho. Voznik se je pri tem poškodoval.

sreda, 16. december 2015 ob 20:52

Najbolj vroč in fantastičen vikend letos v Celju na 8. sLOVErotiki

Naceljskem sejmišču se je minuli vikend odvijala največja, najboljvroča, spektakularna in erotično obarvana prireditev letos vSloveniji. Prireditev, ki vsako leto požanje ogromno zanimanja inodmevnosti. Seveda govorimo o letos že 8. mednarodnem erotičnemsejmu sLOVErotika, ki je Celje in Slovenijo za tri dni postavil za»prestolnico« erotičnega dogajanja.

sreda, 16. december 2015 ob 18:47

V Stročji vasi v javno uporabo predali trinajsti AED v UE Ljutomer

V sredo, 16. decembra, so pri Osnovni šoli Stročja vas namestili 13. javno dostopen avtomatski defibrilator na področju UE Ljutomer. Namestitev so omogočili Občina Ljutomer, ZD Ljutomer, KS Stročja vas, OŠ Stročja vas in Zavarovalnica Triglav, kjer so se ponovno odločili, da namesto za poslovna darila, sredstva namenijo za nakup defibrilatorja, saj je ta v Stročji vasi že četrti, za katerega so v zadnjih dveh letih prispevali sredstva.

sreda, 16. december 2015 ob 17:393

Radenci: Nagovor in voščilo župana

Pred bližajočimi prazniki je v vsa gospodinjstva Občine Radenci bila namenjena nova številka »Informatorja« - obvestila za občane Občine Radenci. Na štirih straneh so informacije o Odloku o proračunu Občine Radenci za leto 2016, o kopalnih kartah za občane v letu 2016, otvoritvi prenovljene kapeli svete Ane v parku, vabilo na prireditev ob Dnevu samostojnosti in enotnosti RS 26. decembra ob 19. uri v Kongresni dvorani hotela Radin v Radencih, ko bo slavnostni govornik prvi ...

sreda, 16. december 2015 ob 11:40

Voznica zapeljala v obcestni jarek

V sredo, 16. decembra, okoli 8. ure, je v Lokavcih, v občini Gornja Radgona, voznica osebnega vozila zapeljala s cestišča v obcestni jarek in se pri tem poškodovala. Za ponesrečenko so poskrbeli reševalci iz ZD Gornja Radgona in gasilci iz PGD Gornja Radgona, ki so še počistili kraj nesreče in odklopili akumulator.

sreda, 16. december 2015 ob 10:38

Dedek Mraz prišel na obisk namesto Božička

DOSOR-jevemu podmladku, najmlajšim zaposlenih v Domu starejših občanov Radenci, je vabilo za prijetno decembrsko srečanje namenil drugi decembrski dobrotnik – Božiček. Toda namesto njega je v torek, 15. decembra, vse zbrane, najmlajše in njihove starše, v telovadnici DOSOR-ja z obiskom presenetil tretji decembrski dobri mož – dedek Mraz.

sreda, 16. december 2015 ob 09:53

Prednovoletni sprejem pomurskih gasilcev pri murskosoboškem škofu msgr. dr. Petru Štumpfu

Vodstvo pomurskih gasilcev je v torek, 15. decembra, obiskalo murskosoboškega škofa msgr. dr. Petra Štumpfa, kjer je potekal novoletni sprejem. Škof je gasilce sprejel z velikim veseljem in žarom, saj se zaveda, kako pomembno delo in poslanstvo opravljajo pomurski gasilci.

sreda, 16. december 2015 ob 09:43

Shod proti bodeči žičnati ograji tudi v Mariboru

Nezadovoljstvo krajanov s postavitvijo žičnate ograje, ki je do sedaj Slovenijo obdala že na razdalji blizu 140 kilometrov, se stopnjuje. Prvi so javno proti bodeči žičnati ograji pričeli protestirati na Primorskem, kjer so ograjo postavljaji nazadnje, na družbenem omrežju Facebook pa je tako nastala tudi skupina z imenom Proti bodeči žici v Istri in drugod in za soboto napovedala shod, ki bo tudi v Mariboru.

torek, 15. december 2015 ob 20:10

Na gladini potoka Trnava občan opazil madeže

V torek, 15. decembra, okoli 13. ure, je v Središču ob Dravi, na gladini potoka Trnava občan opazil madeže. Posredovali so gasilci PGD Središče ob Dravi, Ormož, Ptuj in Ljutomer, ki so zavarovali kraj dogodka in zajezili neznano snov v potoku. Po pregledu vzorcev so ugotovili, da gre za snov, ki ni nevarna za okolje.

torek, 15. december 2015 ob 17:15