Halloween na Osnovni šoli Janka Ribiča Cezanjevci

Na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci smo se odločili, da kot spodbudo za učenje tujih jezikov večkrat v šolskem letu izberemo določeno temo, ki jo učenci obravnavajo samostojno ali pri pouku in si tako pridobijo nekaj dodatnega znanja, ki ni povezan le z učnim načrtom angleščine in nemščine.

sobota, 27. oktober 2012 ob 00:15

Osrednja slovesnost pred dnevom spomina na mrtve

Občina Ljutomer in Združenje borcev za vrednote NOB Ljutomer, sta pred dnevom spomina na mrtve pripravili spominske slovesnosti ob obeležjih NOB v občini.

petek, 26. oktober 2012 ob 15:161

Dvoransko balinanje v Kamniku

Športno društvo cerebralne paralize Žarek, ki ga s sedežem v Murski Soboti kot predsednik vodi Davorin Dervarič je v soboto, 20. oktobra, v sodelovanju z ZŠIS – POK organiziralo državno tekmovanje posameznikov in ekip v dvoranskem balinanju (bocci).

petek, 26. oktober 2012 ob 12:15

Pri Mali Nedelji počastili spomin na žrtve 2. svetovne vojne

Pri spomeniku žrtvam 2. svetovne vojne ob stari osnovni šoli pri Mali Nedelji, so v petek, 26. oktobra, s spominsko slovesnostjo počastili spomin na žrtve 2. svetovne vojne iz teh krajev in na talce, ustreljene v Senčarjevi grabi tik pred osvoboditviji, 8. marca 1945.

petek, 26. oktober 2012 ob 12:145

Izmenjava na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer

Na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer si dogodki obšolskih dejavnosti kar sledijo. Po gledaliških predstavah tretjih letnikov za osnovne šole, mednarodnem projektu EYES 2012 v Oviedu v Španiji, izmenjavi mladih na Danskem, projektnih dnevih, zmagi in tretjem mestu na debatnem turnirju v Ljubljani ...

petek, 26. oktober 2012 ob 09:40

Zagorelo nad pečjo za drva

V četrtek, 25. oktobra, je ob 16.53, zagorelo v stanovanjski hiši v Negovi. Začetni požar v starejšem objektu so omejili domači, dokončno pa pogasili gasilci PGD Negova in Gornja Radgona.

petek, 26. oktober 2012 ob 09:14

Akcija na cezanjevski OŠ »Poživimo šolo: osvežimo šolo s pomočjo donatorjev«

Ko je v cerkvenem zvoniku odbila ura sedem, je točno sedem prostovoljcev - slikopleskarjev pod okriljem Obrtne zbornice Ljutomer, katerega vodja je g. Valter Dvanajščak, vstopilo v prostore OŠ Janka Ribiča Cezanjevci, in se začudilo »razdejanju« v šolski stavbi.

petek, 26. oktober 2012 ob 09:115

Nedelja in ponedeljek bosta zimska

V noči na soboto se bo dež razširil nad vso državo. Tudi čez dan bo deževalo, pojavljali se bodo manjši nalivi, lahko pa tudi zagrmi. Meja sneženja se bo postopoma spuščala in v noči na nedeljo nas bo s severovzhodnimi vetrovi zajel zelo hladen zrak. Dež bo prehajal v sneg. V nedeljo čez ...

četrtek, 25. oktober 2012 ob 19:203

Kamenje za en sam večer

V Kongresni dvorani hotela Radin v Zdravilišču Radenci je bila v četrtek, 24. oktobra, humanitarna prireditev, ki jo je organiziral Študentski mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone. Kot uvod v humanitarni večer je ob 18. uri bila otvoritev razstave portretov članov priljubljene angleške glasbene ...

četrtek, 25. oktober 2012 ob 15:20