Pri padcu z jablane se je smrtno ponesrečil

V četrtek, 4. oktobra, so ljutomerski policisti obravnavali nesrečo pri delu v Bodislavcih. 67–letni domačin je padel z jablane z višine 3,5 m in se pri tem tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

petek, 5. oktober 2012 ob 09:15

Svet Pike Nogavičke na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci

OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so v sredo, 3. 10. 2012, preplavile Pike Nogavičke in gusarji. Telovadnica šole se je za eno popoldne spremenila v čudežni svet Pike Nogavičke. Na tak način so proslavili letošnji teden otroka.

četrtek, 4. oktober 2012 ob 23:58

Športni ribolov kar dvakrat

Športno društvo invalidov upokojencev Radenci je v četrtek, 4. oktobra, organiziralo in izvedlo tekmovanje v športnem ribolovu za posameznike ob urejenem ribniku v Hrastju Moti. Sodelovalo je skupno 40 ljubiteljev športnega ribolova (med njimi ena ljubiteljica !) iz osmih društev.

četrtek, 4. oktober 2012 ob 23:48

Županja sprejela Branka Krajnca

Tokrat je bil povabljen na sprejem k županji Občine Ljutomer mag. Olgi Karba, Branko Krajnc. Pred kratkim je sodeloval na evropskem prvenstvu transplantiranih in dializnih bolnikov v Zagrebu. Osvojil je zlato in srebrno medaljo, kar je izjemen uspeh za Branka.

četrtek, 4. oktober 2012 ob 23:36

Člani TD Mala Nedelja - Radoslavci na Pohorju

Člani TD Mala Nedelja - Radoslavci, kateri so sodelovali pri treh večjih projektih v letošnjem letu: vaških igrah, pustovanju in paradi kmečkih običajev na sejmu Agra v Gornji Radgoni, so se v soboto, 29. septembra, podali na Pohorje.

četrtek, 4. oktober 2012 ob 18:111

Albina Kragelj osvojila 2. nagrado EX-Tempore

Likovni EX-TEMPORE, ki ga organizira OI JSKD Koper v sodelovanju z mestno občino Koper je že od prve izvedbe Sladke Istre spremljevalna dejavnost tega festivala sladic. Vsako leto privabi več likovnikov in se tudi radi vračajo. Koper in Sladko Istro imajo  preprosto radi, to navsezadnje potrjuje ...

četrtek, 4. oktober 2012 ob 14:40

V Mariboru tretjič izvedli Škisovo tržnico

Na platojih mariborske tržnice se je v sredo, 3. oktobra, zbralo več tisoč mladih, kjer je že tretjič, v organizaciji Zveze ŠKIS, potekala Škisova tržnica Maribor. Tradicionalno ob začetku študijskega leta so se študentski klubi Slovenije zbrali in na enem mestu na atraktiven način predstavili ...

četrtek, 4. oktober 2012 ob 09:40

Uspel »SE POZNAMO ?« kulturnikov

Območna izpostava Javnega sklada za kulturne dejavnosti v Gornji Radgoni, katere vodja je Simona Pirc Katalinič, je v sodelovanju z nekaterimi kulturnimi društvi in skupinami (vključenih jih je skupno 15 !) v sklopu občinskega praznika Občine Gornja Radgona pripravila prireditev z naslovom » ...

četrtek, 4. oktober 2012 ob 09:32

»Grad gradiček« znova navdušil otroke

V okviru Tedna otroka so vzgojiteljice Vrtca Sonček iz Svetega Jurija ob Ščavnici skupaj z dedki in babicami otrok iz vrtca ter jurjevškim Ljubiteljskim dramskim društvom pripravili dramatizacijo pravljice z naslovom »Grad gradiček reci mi, ali tukaj kdo živi?«.

sreda, 3. oktober 2012 ob 14:48