Brigita Brezovac na treningu v Ljutomeru

V nedeljo se je v ljutomerskem fitnesu Fitness Extreme na treningu ustavila profesionalna bodybuilderka Brigita Brezovac, ki se te dni intenzivno pripravlja za nastop na mednarodnem bodybuilding tekmovanju Ms. Olympia, ki bo konec septembra v Las Vegasu v ZDA.

torek, 18. september 2012 ob 12:342

Regijska vaja Pomurka 2012

V soboto, 15.  septembra, je v Pomurju bila izvedena enodnevna kombinirana regijska vaja Pomurka 2012, o kateri smo že poročali. Na vaji so aktivno sodelovali tudi Zdravstveni dom Ljutomer in PGD Ljutomer. Spodaj si lahko ogledate še nekaj fotografij iz vaje.

ponedeljek, 17. september 2012 ob 17:55

Ekološka domačija Pachamama odprla svoja vrata

V nedeljo je za obisk, svoja vrata odprla ekološka domačija Pachamama v Kunovi pri Cerkvenjaku. Slovenec in Perujka inkovskega porekla sta si na mestu, kjer je pred 20-imi leti rasla koruza, ustvarila dom. Hiša organskih oblik je polna zemeljskih poslikav in neštetih naravnih mozaikov.

ponedeljek, 17. september 2012 ob 16:29

Člani društva Zdravo mesto Kranj v Prlekiji

Nepozabni izlet, katerega so doživeli člani društva iz Kranja, bo ostal v najlepšem spominu. Potni listi, katere so prejeli na domačiji Brumen pri Svetem Tomažu, so bili potrebni na izletu, saj so gostje le z njimi lahko vstopali in uveljavljali ugodnosti.

ponedeljek, 17. september 2012 ob 00:591

Tokrat akvareli o Jakobovi poti

Na kar 950 kilometrov dolgo romanje po Jakobovi poti na severozahodu Španije sta se v drugi polovici aprila lani podala zakonca Dragica in Jože Marinič iz Maribora. Ves čas ju je na njuni 35-dnevni poti v mislih ter s SMS-sporočili spremljal dolgoletni prijatelj, »romantik slovenjegoriških ...

nedelja, 16. september 2012 ob 13:49

Prva in druga razstava Jasne Brunskole

Slikarka Jasna Brunskole iz Črešnjevec pri Gornji Radgoni, gospodarica Likovnega društva Gornja Radgona, je v avgustu in septembru pripravila kar dve povsem samostojni razstavi likovnih del. S slikanjem se ukvarja že dobrih 15 let in prve izkušnje si je »nabirala« pri akademskem slikarju ...

nedelja, 16. september 2012 ob 12:18

PŠK-jev spoznavni žur do jutranjih ur

Ob začetku novega šolskega leta, je Prleški študentski klub (PŠK) dijakom in študentom v soboto pripravil spoznavni žur v diskoteki Oxigen. Za zabavo so skrbeli DJ-ji SID CISSE, DENYTO in TUGA CHANNEL ter go-go plesalke, laser show in "študentske" cene pijač.

nedelja, 16. september 2012 ob 12:063

Ljutomer iz Dravograda z zmago

Avto Rajh Ljutomer, je v četrtem krogu 3. SNL - vzhod gostoval v Dravogradu pri ekipi Koroška Dravograd. Iz težkega gostovanja so se vrnili z drugo zmago v tej sezoni. Obe so dosegli na gostovanjih, medtem ko so doma zabeležili dva poraza.

nedelja, 16. september 2012 ob 00:591

»Trčenje« treh vozil na avtocestnem odseku Turnišče-Lipovci

Danes dopoldne (sobota, 15.  september) je v Pomurju bila izvedena enodnevna - napovedana - kombinirana regijska vaja "POMURKA 2012« (lani jeseni je bila odpovedana zaradi slabih vremenskih razmer – megla !).

sobota, 15. september 2012 ob 18:25