Folklorna skupina Leščeček nastopila v Mariboru

Folklorna skupina Leščeček (KD Slavko Osterc Veržej) Iz Veržeja je minuli konec tedna nastopila na državnem srečanju odraslih folklornih skupin – Le plesat me pelji – 2. del, ki je potekalo v Mariboru.

petek, 5. oktober 2012 ob 16:38

Po službo na zaposlitveni sejem

Situacija na trgu delovne sile je vse prej kot idealna, vendar prosta delovna mesta so. Obstaja več načinov, kako jih poiskati, najlažji in najhitrejši pa je zagotovo obisk zaposlitvenega sejma. Tudi letos se na največjem zaposlitvenem sejmu pri nas predstavljajo številni delodajalci, ki kljub ...

petek, 5. oktober 2012 ob 14:20

Nov vikend, novi filmi

Nov vikend in novi filmi so pred nami na televiziji, zato smo spet pripravili kratek napovednik zanimivih filmov petka, sobote in nedelje. Prihajajo deževni in mrzli dnevi in če večere radi preživljate na toplem, si lahko ogledate kakšen dober film, ki je na sporedu ta konec tedna.

petek, 5. oktober 2012 ob 14:18

13 balinarskih ekip

V okviru praznovanja občinskega praznika Občine Gornja Radgona je Društvo upokojencev Gornja Radgona pripravilo in izvedlo 3. tekmovanje v balinanju za ženske in moške ekipe.

petek, 5. oktober 2012 ob 10:56

Jesenske gibalne čarovnije v Ljutomeru

V četrtek, 4. oktobra, je Vrtec Ljutomer na Glavnem trgu v Ljutomeru, ob tednu otroka pripravil prireditev z naslovom Jesenske gibalne čarovnije. Vse prisotne sta na trgu pozdravili tudi Marija Pušenjak, ravnateljica Vrtca Ljutomer ter mag. Olga Karba, županja Občine Ljutomer.

petek, 5. oktober 2012 ob 10:53

Pri padcu z jablane se je smrtno ponesrečil

V četrtek, 4. oktobra, so ljutomerski policisti obravnavali nesrečo pri delu v Bodislavcih. 67–letni domačin je padel z jablane z višine 3,5 m in se pri tem tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

petek, 5. oktober 2012 ob 09:15

Svet Pike Nogavičke na OŠ Janka Ribiča Cezanjevci

OŠ Janka Ribiča Cezanjevci so v sredo, 3. 10. 2012, preplavile Pike Nogavičke in gusarji. Telovadnica šole se je za eno popoldne spremenila v čudežni svet Pike Nogavičke. Na tak način so proslavili letošnji teden otroka.

četrtek, 4. oktober 2012 ob 23:58

Športni ribolov kar dvakrat

Športno društvo invalidov upokojencev Radenci je v četrtek, 4. oktobra, organiziralo in izvedlo tekmovanje v športnem ribolovu za posameznike ob urejenem ribniku v Hrastju Moti. Sodelovalo je skupno 40 ljubiteljev športnega ribolova (med njimi ena ljubiteljica !) iz osmih društev.

četrtek, 4. oktober 2012 ob 23:48

Županja sprejela Branka Krajnca

Tokrat je bil povabljen na sprejem k županji Občine Ljutomer mag. Olgi Karba, Branko Krajnc. Pred kratkim je sodeloval na evropskem prvenstvu transplantiranih in dializnih bolnikov v Zagrebu. Osvojil je zlato in srebrno medaljo, kar je izjemen uspeh za Branka.

četrtek, 4. oktober 2012 ob 23:36