Lažni policist izvajal meritve hitrosti

Pomurski policisti so pred dnevi izsledili osumljenca, ki je svoj osebni avtomobil opremil z modro utripajočo lučjo in s sistemom za nadzor in urejanje cestnega prometa, podoben videonadzornemu sistemu PROVIDA. Z avtomobilom je tudi izvajal meritve hitrosti ter izdajal "plačilne naloge".

petek, 2. november 2012 ob 15:053

37-letnica naj bi zakrivila detomor

Kriminalisti mariborske policijske uprave v Cerovcu preiskujejo sum detomora. Zločin naj bi storila 37-letnica, sicer mati treh otrok. Grozljiva vest o tem dejanju, naj bi se pričela širiti že prejšnji teden, ko naj bi policijo o izginotju novorojenčka opozorili sosedje osumljene, poroča časnik ...

petek, 2. november 2012 ob 10:01

Nejc ulovil krapa velikana

16-letni Nejc Prša iz Velike Polane, je strasten ribič, točneje "krapar". Tudi letošnje krompirjeve počitnice je namenil ribolovu z mlajšim bratom in dvema prijateljema.

petek, 2. november 2012 ob 08:351

Noč čarovnic v ormoški grajski kleti

V sredo, 31. oktobra, je Klub Ormoških Študentov organiziral KOŠ Halloween party v ormoškem Unterhundu. Vstopili smo v svet čarovnic, okostnjakov, zombijev in večne teme. Vse obiskovalce je pričakal čarovniški napoj, kateri je držal publiko pokonci do ranih jutranjih ur. Za maske je poskrbel ...

četrtek, 1. november 2012 ob 19:40

Dan, ko se spominjamo umrlih

1. november, dan mrtvih ali dan spomina na mrtve, je državni in krščanski praznik, ki se praznuje po vsem svetu. Na ta dan se spominjamo umrlih, običaj pa narekuje, da na grobove sorodnikov in prijateljev odnesemo sveče ter rože.

četrtek, 1. november 2012 ob 09:365

Marko Pascal Rožman posnel novi singl

Prleški glasbenik, Marko Pascal Rožman, je posnel svojo peto avtorsko skladbo z naslovom Res ne vem. Skladba ima lahkoten ritem in preprosto besedilo, razumljivo vsem generacijam ter zgodbo, v kateri se najde vsak izmed nas.

sreda, 31. oktober 2012 ob 23:381

Zapeljal s ceste in trčil v drevo

V sredo, 31. oktobra, ob 17.46, je na relaciji Ljutomer - Ormož, pred naseljem Radomerje, voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti, v blagem desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v obcestni jarek in gozd, kjer je trčil v drevo.

sreda, 31. oktober 2012 ob 21:322

IN VIVO napolnila diskoteko Oxigen

V torek, 30. oktobra, je v diskoteki Oxigen v Ljutomeru, nastopil simpatičen duet IN VIVO. Člana dueta Neven in Igor, ki trenutno osvajata glasbeno sceno s hitom »Moje leto« sta poskrbela za pravi žur v polni diskoteki.Za dobre glasbene ritme sta poskrbela tudi DJ SALEX in DJ TOMMY BOY ...

sreda, 31. oktober 2012 ob 19:541

Halloween s skupino Kingston v diskoteki Anton

V torek, so v diskoteki Anton v Cerkvenjaku, obiskovalci Noč čarovnic oz. Halloween, proslavili s skupino Kingston, kjer so se maske takšne in drugačne zabavale pozno v noč.

sreda, 31. oktober 2012 ob 16:59