Velikonočna pojedina s kapljico dobrega vina

Oglejte si recepte za praznično potico malo drugače – muffini z okusom potratne potice ter tradicionalno pletenico na sodoben način – pirina pletenica s šunko in hrenom

Prlekija-on.net, sobota, 31. marec 2018 ob 08:32
Muffini z okusom potratne potice in pirina pletenica s šunko in hrenom

Muffini z okusom potratne potice in pirina pletenica s šunko in hrenom

Velika noč je praznik, ko se zbere vsa družina in stari običaji zopet oživijo. Praznična miza se šibi pod velikonočnimi dobrotami kot so dišeča potica, šunka, pirhi, manjkati pa ne sme niti kapljica dobrega vina. Ker se velikonočni čas bliža pripravite vse potrebno, postrezite nekaj odličnih jedi in skupaj z najdražjimi uživajte v vaših najljubših velikonočnih tradicijah.

Kako izbrati pravo vino, ki se bo najbolje prepletlo z okusi velikonočnih dobrot, smo že pisali.

In katere so tiste jedi v katerih najpogosteje uživate v času velike noči?

Pri Puklavec Family Wines so za vas skupaj z mlado ustvarjalko odličnih receptov Leaneen ustvarili nekaj predlogov velikonočnih dobrot ob katerih se vam bodo pocedile sline. Oglejte si recepte za praznično potico malo drugače – muffini z okusom potratne potice ter tradicionalno pletenico na sodoben način – pirina pletenica s šunko in hrenom.

Recepte je pripravila Nina Kastelic, ki jo lahko spremljate na www.leaneen.com, na Facebooku in Instagramu pod imenom Leaneen.



Več v Zanimivosti