Saša Seršen in Fjori slavila na kvalifikacijah za slovenski kasaški derbi

Na sporedu je bilo osem dirk, v ospredju pa so bile kvalifikacije za septembrski XXIX. slovenski kasaški derbi štiriletnih kasačev

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. avgust 2019 ob 17:44
Kasaške dirke v Ljutomeru

Kasaške dirke v Ljutomeru

Kasaški klub Ljutomer je v nedeljo, 4. avgusta, organiziral kasaške dirke ob praznovanju 63. praznika Občine Ljutomer. Na sporedu je bilo osem dirk, v ospredju pa so bile kvalifikacije za septembrski XXIX. slovenski kasaški derbi štiriletnih kasačev. Slavil je Saša Seršen z žrebcem Fjorijem, kateremu je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba podelila pokal Občine Ljutomer.

V preostalih dirkah so slavili Foka (Vito Šadl, KK Ljutomer), Satchmo MS (Vito Šadl, KK Ljutomer), Floto (Andrej Antolin, KK Ljutomer), Rikeli (IT) (Borut Zaletel, KD Krim), Varele HB (Jože Sagaj ml., KK Ljutomer), Estelle de la dive (FR) (Jože Sagaj ml., KD Slovenske gorice Lenart) ter v dirki ponijev Senta (Luka Sagaj) in Srečka (Vid Gorenc).

Vse rezultate lahko vidite tukaj.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport

Starejši dečki OK Radenci

Starejši dečki OK Radenci so se uvrstili v 1. ligo

ponedeljek, 9. december 2019 ob 16:31
Ekipa SM Team

Tretjič zapored zmagala ekipa SM Team Ljutomer

nedelja, 8. december 2019 ob 17:57