Parfum za poroko

Včasih pozabimo na piko na i, ki bo čisto vajina in s pomočjo katere si boste lahko vedno pričarali spomine na najlepši začetek skupne poti. To so seveda poročni parfumi.

Oglasno sporočilo, četrtek, 22. avgust 2019 ob 07:56
Včasih pozabimo na piko na i, ki bo čisto vajina

Včasih pozabimo na piko na i, ki bo čisto vajina

Se ga še spominjate? Sanjate o njem kot o nekem lepem, oddaljenem dnevu ali pa ste morda sredi priprav in vam je včasih žal, da nista z izbrancem rajši pobegnila nekam na samo, namesto da ste doma zakopani v nešteto podrobnosti, od prtičkov do aranžmajev in sedežnega reda? Govorimo seveda o poročnem dnevu, tistem, za katerega si vsi želimo, da bi bil popoln in da bi se v nepozaben spomin vtisnil ne le nam, temveč tudi vsem povabljenim.

Med številnimi pripravami (vedno se pojavi ena podrobnost, zaradi katere je treba spremeniti šest drugih!), ki seveda vključujejo tudi pričesko, izbiro popolne obleke in dogovore s kozmetičarko, včasih pozabimo na piko na i, ki bo čisto vajina in s pomočjo katere si boste lahko vedno pričarali spomine na najlepši začetek skupne poti. To so seveda poročni parfumi.

Čudovita stvar pri parfumih je, da delujejo kot časovne kapsule, ki vas v trenutku popeljejo leta, tudi desetletja v preteklost. Zagotovo se je že vsakemu zgodilo, da je povsem nepričakovano na cesti zavonjal kakšen dogodek iz svoje preteklosti. Kaj pa, če bi imeli posebno dišavo, ki bi vas spominjala na najbolj izjemen dan ter bi jo lahko uporabljali ob obletnicah in priložnostih, ko boste želeli pričarati spomine na tisti prvi uradni poljub? Res bi bila škoda, da bi pozabili na to pomembno podrobnost in zadnji dan v naglici uporabili enega od tistih parfumov, ki vas spremljajo vsak dan.

Chanel

Ne glede na to, ali sicer prisegate na nežnejše toaletne vodice, je pri izbiri parfuma za poroko zelo pomembno, da se odločite za kakovostno dišavo, ki je ne bo treba nanašati vsake pol ure - za to pri vsem dogajanju na poročni dan zagotovo ne bo časa! Najboljše je, da se odločite za klasiko, ki traja večno - tako kot zaobljube, ki si jih bosta izmenjala. Ena od možnosti je večni Coco Chanel; legendarni Chanel N° 5 bo na primer leta 2021 praznoval že sto let, pa še vedno zapeljuje kot takrat, ko se je pojavil. Kar sploh ni slaba popotnica za skupno življenje, kajne?

Hugo Boss

Seveda pa ne pozabite, čeprav je na porokah praviloma v ospredju - ali udaru, odvisno od tega, kako dobro prenašate stres - nevesta, tudi osebe, zaradi katere se ta dan sploh odvija - vašega ženina. Tudi svojega skorajšnjega soproga spodbudite, naj si vzame nekaj časa in izbere pravo dišavo, ki ga bo spominjala na dan, ko je obljubil, da vas bo vedno ubogal, ups, ljubil. Mogoče lahko vse šale o tem, kako bo sedaj vedno obveljala le vaša beseda, nekoliko omilite s parfumom Hugo Boss. Pa še zadnji nasvet: izbiro parfuma medsebojno uskladita- harmonija je najpomembnejša sestavina dolgih skupnih poti.



Več v Slovenija