Jesenske dišave

Po čem diši jesen? Po pečenem kostanju, v katerem lahko uživamo na dolgih sprehodih, dobrotah iz buč, lesu, večernem kakavu, morda kar kuhanem vinu, ali po svežini vetra, ki nas obdaja ob jasnih jesenskih vikendih?

Oglasno sporočilo, četrtek, 31. oktober 2019 ob 15:20
Po čem diši jesen?

Po čem diši jesen?

Ne glede na to, kaj najraje počnete v tem prehodnem obdobju, nov letni čas s seboj vedno prinese spremembe na vseh področjih. Morda ste si že kupili novo toplo garderobo, čevlje, ki vas bodo varovali ob deževnih dneh, ali pa ste si omislili nov dežnik. Prav tako ste verjetno že zamenjali svetlejše poletne tone ličil za nekoliko temnejše ali pa ste ugotovili, da vaša koža potrebuje več vlažilne nege. Pri vseh obveznostih, ki jih s seboj prinaša jesen, pa ne pozabite nase in na to, da se je vedno dobro tudi nekoliko razvajati - ste že pomislili, da bi v novo obdobje zakorakali z novo dišavo, ki vas bo napolnila z energijo tudi v krajših in hladnejših dneh?

V stilu s parfumom

Če izbirate nov parfum, ni nujno, da povsem odstopa od vašega siceršnjega sloga in tradicije. Če vam je blizu klasika, so dobra izbira izdelki Jil Sander, modne oblikovalke, znane po ljubezni do modnega minimalizma in elegantnega sloga ter svojih brezčasnih modelih oblačil brez nepotrebnih okraskov ali kričečih barv. Prva modela njenih parfumov sta prišla na tržišče leta 1979, danes pa lahko izbirate že med več kot 70 dišavami!

Jil Sander

Tisti, ki sicer prisegate na klasiko, vendar vam ustreza nekoliko več čutnosti, živahnosti in glamurja, se lahko odločite za parfume znamke Escada, ki so znani po svoji drzni svežini. Čeprav so se s prvim parfumom pojavili na tržišču šele leta 1990, so tudi pri nas izjemno prepoznavni. To nekoliko manj velja za špansko znamko Loewe, ki je v svoji domovini sicer ena najbolj priljubljenih. Danes ponujajo na desetine ženskih, moških in uniseks parfumov - ena od najbolj znanih dišav za oba spola je Agua de Loewe, parfum z aromo lesa in prvinami citrusnih dišav. Parfumi Loewe nastajajo v sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci dišav, med katere sodijo Emilio Valeros, Olivier Cresp, Carlos Benaim, Yves Cassar, Alberto Morillas in Celine Barel.

Escada

Vas je ob prebiranju zgornjih opisov že zamikalo, da bi se odločili za novo dišavo, s katero boste vstopili v ta resnično čaroben letni čas? Ne glede na to, kateri parfum iz široke ponudbe si boste izbrali za spremljevalca letošnje jeseni, poskrbite, da vas bo vsak dan spremljal pri najmanj eni aktivnosti, ki vam bo na obraz narisala nasmešek!

Loewe



Več v Slovenija