Razvajajte se za grajskimi zidovi!

Mistični in mogočni videzi gradov, skrivnosti, vonj po zgodovini in mnogih zgodbah, skrivnostih in neraziskanih poteh. Vas mika razvajanje za grajskimi zidovi?

Oglasno sporočilo, nedelja, 17. november 2019 ob 19:20
Vas mika razvajanje za grajskimi zidovi?

Vas mika razvajanje za grajskimi zidovi?

Mistični in mogočni videzi gradov, skrivnosti, vonj po zgodovini in mnogih zgodbah, skrivnostih in neraziskanih poteh. Vas mika razvajanje za grajskimi zidovi?

Gradovi ponujajo mnogo več kot le turistične znamenitosti in poti skozi zgodovino. Slovenska dediščina je resnično bogata in marsikateremu dvorcu in gradu smo vdihnili novo življenje. Za grajskimi zidovi se skrivajo razkošne sobe in prefinjene restavracije, ki kar vabijo k raziskovanju. 

Vdihnite skrivnosti minulih časov in se razvajajte kot pravi grofje. Predstavljamo vam najboljše gradove, dvorce in vile iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. Poskrbite za nepozabno doživetje vaših najbližjih in jim z darilnim paketom SelectBox podarite popotovanje po preteklosti!

Lambergh

Lambergh, Château & Hotel, Begunje na Gorenjskem

Si želite prenočiti v pravem renesančnem dvorcu in se sprehajati skozi luksuzno opremljene sobane, ki bodo v vas vzbujale plemenitost?
Lambergh, Château & Hotel sestavljata butični hotel in prenovljen dvorec iz 11. stoletja. Sobane so poimenovane po izjemnih posameznikih, ki so nekoč bivali tukaj. Stopite med njihova imena, preizkusite veličastne postelje, privoščite si grajski vikend samo za vaju in prebudite kraljevskost v sebi. Sprehodite se skozi grajski park, v dvorjansko savno in renesančne sobane. Verjemite, navdušeni boste! Za popolno intimnost in počitek, ki vam ga ne bo nihče kratil, bo poskrbela ena izmed luksuznih suit. Si predstavljate, kako je, ko zjutraj vstanete in se odpravite v spa & relax kotiček, že pripravljen za dopoldansko crkljanje? Čakajo vas prestižni jacuzzi, masažna miza, zasebna turška savna s pisanimi, terapevtskimi lučkami, morda še sobna strežba in seveda vaša najdražja oseba, ki se zbuja poleg vas. Temu se reče kraljevsko življenje! Preverite SelectBoxovo ponudbo, kjer najdete Lambergh, Château & Hotel. Ponudbo najdete TUKAJ.

Lambergh

Restavracija Grad Otočec, Otočec ob Krki

Preteklost in sedanjost z roko v roki, neusahljiv vrelec domišljije kuharskih mojstrov in eden najbolj cenjenih kulinaričnih centrov v Sloveniji čakajo, da vas sprejmejo v goste.

Odpravite se na izlet, vzemite si dan le zase in obiščite čarobni grad Otočec, ki slovi po tako dobri hrani, da se boste še dolgo oblizovali. Čudovita reka Krka je ustvarila otok, na katerem stoji eden najpomembnejših in najlepše ohranjenih gradov, grad Otočec. Restavracija Grad Otočec se lahko pohvali s članstvom v gastronomskem združenju Chaîne des Rôtisseurs. Gre za enega najstarejših, največjih in najimenitnejših mednarodnih združenj za ohranjanje in razvoj umetnosti kuhanja ter kulturo pitja vina in druženja za pogrnjeno mizo. Posebnost grajske kuhinje je preplet tradicionalnih, skrbno varovanih receptov in modernih pristopov h kuhanju. Grajski vrt je zasajen z dišečimi začimbnicami in zelišči, ki se še popolnoma sveže znajdejo na vaših krožnikih in poskrbijo za vznemirjive okuse. Preverite ponudbo za sladokusce v izboru darilnih paketov SelectBox. Ponudbo najdete TUKAJ.

Grad Otočec

Vila Herberstein, Velenje

Ste že kdaj razmišljali o hrani, kot o omamno dišečih slikah, sestavljenih iz svežih, lokalnih živil? Čas je za kulinarične pustolovščine, ki so doma v Vili Herberstein.

V Vili Herberstein boste nahranili vse svoje čute in jedli, kot še nikoli poprej. Čas je, da preizkusite kulinarične presežke in se pustite zapeljati čarobnosti znamenite vile, zgrajene v obdobju pozne romantike. Zavrtite se v časovnem stroju. Vila Herberstein nosi svojo elitno zgodbo, ki jo pripoveduje skozi antične arhitekturne elemente, mojstrsko skrojen vrt, razkošne podrobnosti, mogočne zidove, objem gozda in plemenito hrano. Naj se vam nikamor ne mudi, ne omejujte se v čarobnosti, ki jo lahko doživite le tukaj. Vila nudi gosposka prenočišča, kjer lahko prespite po božanski večerji kuharskega mojstra. Prepustite se štirim letnim časom, zbranim v eni večerji in si podarite eno boljših večerij v življenju! Preverite svetovljansko ponudbo Vile Herberstein v ponudbi darilnih paketov SelectBox. Ponudbo najdete TUKAJ.

Vila Herberstein

Grad Kromberk, Nova Gorica

Sanjate o grajski romanci, dišečih zeliščih z grajskega vrta, preizkušanju slastnih jedi, večnem gostoljubju, soju sveč in iskrivih pogledih? Potem vam predlagamo, da obiščete restavracijo gradu Kromberk.

Grad Kromberk nudi pravo grajsko razvajanje za skrivnostnimi, starimi zidovi in nostalgično, romantično vzdušje na čudovitem grajskem vrtu. To je kraj za sanjave, romantične duše, ki bodo tukaj s sanjsko kulinariko nahranile tudi svoje želodčke. Ste ljubitelj kulture, umetnosti, kulturne dediščine in odlične hrane? Grad Kromberk ponuja vse to in še več! Čas je za dan, ki bo nahranil vas, kot celoto. Grad ponuja galerijo starejše likovne umetnosti, kulturnozgodovinski oddelek, razstavo portretov, likovnih del, tematske razstave, arheološki in etnološki oddelek, grajski vrt in seveda brezčasno grajsko restavracijo. Za piko na i naj vam povemo, da se kuharski mojstri ravnajo po še kako resničnem reku, »Ljubezen gre skozi želodec«. Vzbudite romanco v sebi in se odpravite novostim naproti. Preverite slastno ponudbo gradu Kromberk v zbirki darilnih paketov SelectBox. Ponudbo najdete TUKAJ.

Grad Kromberk

Avtor: Živa Kovačevič za SelectBox


SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? - Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

SelectBox



Več v Slovenija