Telekom Slovenije iz programske sheme televizije umika tri športne programe

Kot razlog so navedli nerazumne finančne pogoje

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. december 2019 ob 15:011
Telekom umika nekatere športne programe, foto: PublicDomainPictures/Pixabay

Telekom umika nekatere športne programe, foto: PublicDomainPictures/Pixabay

Danes so na Facebook strani Telekoma Slovenije objavili, da iz programske sheme televizije umikajo tri programe Šport TV. Kot razlog so navedli "nerazumne finančne pogoje".

"Danes bomo iz programske sheme televizije Telekoma Slovenije zaradi nerazumnih finančnih pogojev umaknili vse tri programe Šport TV, in sicer Šport TV 1, Šport TV 2 in Šport TV 3. Športnih vsebin pri tem pri nas ne bo zmanjkalo, saj lahko najaktualnejše športne dogodke spremljate na 18 športnih programih; najpomembnejše med njimi v HD tehniki. S ponudnikom programskih pravic se bomo še naprej pogajali in si prizadevali za pogoje, ki bodo v dobro naših naročnikov. Prosimo za razumevanje," so zapisali.

Pod objavo so se hitro nabrali številni komentarji nejevoljnih naročnikov, ki so zahtevali dodatna pojasnila in spraševali tudi, ali se bo ob tem znižala naročnina. Pri Telekomu so nato uporabnikom pojasnjevali, da "v navedenem primeru ponudnik programskih pravic vztraja pri nerazumnih finančnih pogojih in previsokih cenah, na katere v Telekomu Slovenije ne moremo pristati. Če bi pristali na pogoje, ki nam jih postavlja ponudnik, bi morali zvišati cene svojih paketov, česar pa ne želimo". Nadalje so tudi pojasnili: "s ponudnikom bomo nadaljevali pogajanja in upamo, da bomo uspeli najti skupno točko v najkrajšem možnem času."

Danes bomo iz programske sheme televizije Telekoma Slovenije zaradi nerazumnih finančnih pogojev umaknili vse tri...

Objavil/a Telekom Slovenije dne Ponedeljek, 02. december 2019


Več v Slovenija