Eroticland privabil številne obiskovalce, željnih zabave (za odrasle)

Med glavnimi akterji prireditve je bil 55-letni Italijan Rocco Siffredi, legenda industrije za odrasle s tridesetletnim stažem

Prlekija-on.net, torek, 3. december 2019 ob 18:04
Na odru Eroticlanda 2019 je bila tudi balkanska sex bomba Cherry Kiss

Na odru Eroticlanda 2019 je bila tudi balkanska sex bomba Cherry Kiss

Minuli konec tedna je v Celju potekal prvi mednarodni erotični festival Eroticland, nadgradnja sejma sLOVErotika, ki je kar 11 let tradicionalno dvigoval temperaturo in srčni utrip domačih ter tujih obiskovalcev.

Organizatorji Eroticlanda so postavili nov koncept dogodka, ki se je odmaknil od dosedanjega sejemskega dogajanja in odprl vrata čisto novemu, še ne videnemu spektaklu in zabavi, polni žive erotike ter seksi šovov. Za obiskovalce so pripravili dva nepozabna poželjiva večera, z dovršeno scenografijo in avdio-vizualnim šovom, ki sta spominjala na dogajanje v diskoteki ali kakšnem velikem koncertnem dogodku.

Festival je bil prava harmonija doživetij, na kar devetih različnih prizoriščih, z glavnim odrom v pritličju dvorane L celjskega sejmišča. Med glavnimi akterji prireditve je bil 55-letni Italijan Rocco Siffredi, legenda industrije za odrasle s tridesetletnim stažem v porno industriji. S seboj je na festival pripeljal ducat zvezdnikov iz te branže, sam pa pripravil orkestrsko orgijo, ki jo je dirigiral na stopnicah prizorišča.

Ob tem so obiskovalci lahko našli tudi pestro ponudbo na ostalih odrih in stojnicah, od igračk do erotičnega perila in ostalega, kar sodi zraven.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.


Več v Slovenija