Na dobrodelnem koncertu Z glasbo za nasmeh zbrali 2.383 evrov

Društvo paraplegikov Prekmurja in Prlekije je skupaj z Lions klubom Ljutomer pripravilo pester in zanimiv program

Anja Pušenjak, četrtek, 19. december 2019 ob 11:55
Dobrodelni koncert Z glasbo za nasmeh

Dobrodelni koncert Z glasbo za nasmeh

V sredo, 18. decembra, se je v cerkvi sv. Janeza Krstnika Ljutomer odvijal dobrodelni koncert "Z glasbo za nasmeh", za dokončanje vrtnega prostora, kjer se izvajajo Posebni socialni programi, ki predstavljajo osnovni pogoj in prioriteto za izvajanje le-teh programov,ter športne aktivnosti članov Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije. Društvo PPP povezuje člane iz 30-tih občin (27 pomurskih in 3 podravske). Ustanovljeno je bilo v Ljutomeru, sedež društva pa je danes v Murski Soboti.

Društvo PPP je skupaj z Lions klubom Ljutomer pripravilo pester in zanimiv program. Odprl ga je mešani pevski zbor Društva PPP, sledile pa so melodije orgel, harmonike, cimbal, klarineta in flavte, kjer so nastopili David Preložnik, Urška Taškov, Iva Taškov, Felicita Heric Taškov in Andi Sobočan. Predstavili so se tudi kvarteti, solisti Uroš Sagadin, Tihomir Babič in Igor Golob ter dijaki Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. Prisotne sta med drugim nagovorila predsednik Društva PPP, Stanko Novak in predsednica Lions Kluba Ljutomer Vesna Laissani.

Na koncertu so zbrali 2.383 evrov.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v