Tako so letala poletela nad našimi kraji v zahvalo vsem ob koncu epidemije

Nad našimi kraji je poletelo devet letal z letališča Murska Sobota in nato nad Gornjo Radgono, Ljutomer, Ormož, Lendavo ter Grad na Goričkem

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. junij 2020 ob 19:35
Letalski polet iz Murske Sobote

Letalski polet iz Murske Sobote

Poročali smo že o preletu letal, ki so ga danes pripravili pripadniki 15. polka vojaškega letalstva Slovenske vojske in 31. lovskega polka Vojnega letalstva ZDA in s šestimi letali F-16 in tremi letali PC-9 preleteli Jesenice, Golnik, Kranj, Ljubljano, Celje, Maribor, Ptuj, Šmarje pri Jelšah, Brežice, Novo mesto, Metliko, Postojno in Izolo s sporočilom, da se z velikimi tveganji lahko uspešno soočamo le tako, da sodelujemo in si pomagamo. Naših krajev ob tem sicer niso preleteli, za kar pa so poskrbeli domači piloti s Petrom Podlunškom na čelu.

Nad našimi kraji je med 13.40 in 14.40 poletelo devet letal v skupinah po letala, ki so vzletela z letališča Murska Sobota in preletela Gornjo Radgono, Ljutomer, Ormož, Lendavo, Grad na Goričkem in se vrnila v Mursko Soboto.

Objavljamo še fotografije iz vzletišča, kjer so se piloti pred poletom srečali še z županom Mestne občine Murska Sobota, Aleksandrom Jevškom ter nato poleteli v zrak.

Foto: Sara Vinkovič

Letala nad Ljutomerom

Ob koncu epidemije nad Prlekijo in Prekmurjem poleteli domači piloti


Prekrasen dan s prekrasnimi piloti za prekrasne ljudmi na zemlji :-) Hvala vsem, ki ste nas pospremili na poti čez Pomurje :-) #AeroklubMurskaSobota #AleksanderJevšek #PlanetTV #Vestnik #MurskiVal #Večer #PeterPodlunsekAerosports #VisitPomurje

Objavil/a Peter Podlunsek dne Ponedeljek, 01. junij 2020


Več v Zanimivosti