Kdo je Vladar noči?

Ženska Heavy Metal rock zasedba Hellcats predstavlja novi singl Vladar noči

Prlekija-on.net, četrtek, 16. junij 2011 ob 18:582
Hellcats

Hellcats

Skupina štirih, glasbeno prekaljenih in vizualno dovršenih glasbenic Hellcats je po dobro sprejetem singlu Heavy metal posnela novo skladbo Vladar noči, ki se bo pojavila tudi na prihajajočem albumu. Punce so snemale v Studiju Conti, z obetavnim producentom Davorjem Kontićem, mix in mastering pa je delo producenta skupine Laibach, Granta Austina. Za Vladarja noči so posnele tudi angleško različico The Master of the night, saj se za Hellcats vse bolj zanimajo tudi izven Slovenije.
Tako bodo letos nastopale na velikem Varaždinskem festivalu skupaj z Divljimi Jagodami, Zabranjenim pušenjem in Laibach…, vabljene so na legendarno Gitarijado v Srbijo, seveda pa ne bodo manjkale tudi na Metalcampu.

Koncerti Hellcats so vedno dobro obiskani, saj je njihov nastop napolnjen s pozitivno energijo ter starim dobrim metalom, v petkah seveda. » Ko stopimo na oder, vklopimo ojačevalce in zaslišimo publiko, je občutek izjemen.  Enostavno vemo, da je to to », pravijo privlačna dekleta, ki poleg igranja v bendu pridno študirajo in delajo. Katja (kitara) in Valentina (vokal) sta študentki, Saša (bas) je končala arhitekturo, Sonja (bobni) pa diplomantka Fakultete za elektrotehniko, kar je vsekakor dobra podlaga za bivanje med raznoraznimi električnimi aparati na odru.

Več o Hellcats ter datume koncertov lahko najdete na spletni strani www.hellcats.eu.

Skladbi lahko prisluhnete spodaj:


Več v Slovenija