Najboljši kratki vici in šale

Oglasno sporočilo, sobota, 9. april 2022 ob 09:14
Poskrbite za smeh in zabavo

Poskrbite za smeh in zabavo

Humor je ena popularnejših vrst zabave, katere namen je razbremenitev ljudi. Od kratkih smešnih pripovedi do šaljivih anekdot in iger z besedami, spravljati ljudi v smeh je posebna spretnost.

Gotovo ste že bili v situaciji, ko je bilo razvidno, da se bo pogovor iztekel, a si tega niste želeli. Zakaj ne bi naslednjič uporabili kakšnega vica ali šale? Naši najboljši kratki vici in šale vam bodo zagotovo olajšali pogovore ter razbremenili še tako napeto ozračje.

Poskrbite za smeh in zabavo med odmori s sodelavci ali pa se priljubite družini vaše ljubljene osebe z lahkotnim humorjem. Najboljši vici so zagotovo tisti, ki pri ljudeh zanetijo iskrico sreče v obliki pritajenega muzanja ali glasnega smeha.

Pomembno je le, da izberete šalo, primerno za vaše okolje. Najboljši vici vas ne bodo spravili v zadrego pred šefom, saj so primerni za vsakogar. Sprostite sogovornika z duhovitimi vici o ženskah in moških, športnimi šalami ali vici na račun policistov.

Iščete vice, ki bi si jih z lahkoto zapomnili? Take, ki jih lahko uporabljate znova in znova in ki ne zahtevajo posebnega vzdušja in vedno vžgejo?

Najboljši kratki vici in šale svojo kratkost nadomestijo z dobro mero humorja. Včasih si je težko zapomniti daljše vice, v družbi pa imamo vseeno krajšo pozornost. Preproste in kratke šale bodo nasmejale tudi zahtevnejše občinstvo!

Vsak ima malce drugačen smisel za humor. Najboljši vici na naši strani vam bodo zagotovili obilo smeha ne glede na navzočo družbo. Prebrskajte naš izbor in polepšajte dan sebi in drugim.

Nekaj smešnih vicev o policajih:

1. Zakaj ima policaj radiator na sredi sobe? Da bi imel centralno ogrevanje!

2. Zakaj pusti policaj vodo dolgo odprto, preden gre pod tuš? Zato, ker čaka, da se na bojlerju prižge zelena luč.

3. Zakaj policaj ustreli v mašino ko se mu pokvari avto? Zato, da konji ne trpijo!

4. Zakaj vozi policaj v prtljažniku jogi? Zato, da se avto na ovinku bolj uleže.

5. Zakaj ima policaj v avtomobilu sekiro? Zato, da lažje ovinke seka.



Več v Zanimivosti