Prihaja letošnji najbolj vroč dogodek - Eroticdays

Prvič v Ljubljani erotični dogodek malo drugače; Eroticdays - več kot le erotični sejem, edinstvena, ekskluzivna in še nikoli prej videna predstava s področja industrije za odrasle.

Prlekija-on.net, petek, 30. september 2022 ob 08:59
Eroticdays

Eroticdays

Prvič v Ljubljani erotični dogodek malo drugače - Eroticdays - več kot le erotični sejem, edinstvena, ekskluzivna in še nikoli prej videna predstava s področja industrije za odrasle in erotike bo razvnela prestolnico 18. in 19. novembra, na katerem bo med drugim v soju luči nastopil tudi glavni protagonist, italijanski erotični žrebec Rocco Siffredi, nekaterim ljubiteljem tovrstnega šova znan pod imenom Italian Stallion. Posnel je več kot 1300 erotičnih filmov, pojavlja pa se tudi v vlogi režiserja. Že dvakrat je v svoji karieri napovedal upokojitev in sicer v letu 2004 in 2015, predvsem iz naslova družinskih obveznosti, a ga je privlačnost erotičnega sveta vedno znova pritegnila. Vsekakor je pozornosti vreden zaradi svojih seksualnih doživetij, ki jih je prenesel na oboževalce, predvsem predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu.

Na 6 različnih odrih bo prestolnica gostila tudi druge akterje nočnih jezdecev, ki segajo v sam vrh zabavno erotične industrije, le teh se bo zvrstilo kar 18 in če jih naštejemo nekaj, bodo poleg omenjene italijanske ikone Rocco Siffredija nastopili še največja imena industrije Cherry Kiss, Vince Karter, Anna De Ville, Rebecca Volpetti, Scott Ian, Britanny Bardot, Sin Diamond, Mugur, Aubrey Black, Aaron Rock, Rik Fane, Jaxon Wolf, Sweet Mery, Mary Rider, Capitano Eric, zaokrožilo pa jih bo število 45 vseh nastopajočih imen znotraj 100 različnih dogodkov v dveh dneh na 6 odrih, od glavnega odra na katerem bodo potekali Main stage performansi, do Educational in Freeky Space-a teatra, kjer bodo potekala izobraževanja, Spicy Swingers odra, Ladies space in VIP odra idr.

Eroticdays

Od ženskih predstavnic na dogodku bi izpostavili še našo t.r. sosedo Cherry Kiss, ki poreklom prihaja iz Srbije, v svoji karieri pa že šteje nastope v več kot 50 filmih za odrasle. Med drugim je sodelovala tudi pri nastajanju erotičnega posnetka z znanim slovenskim obrazom Urško Čepin, ki prav tako velja za predstavnico privlačnosti v moškem svetu. Kasneje je svojo kariero nadaljevala v Ameriki. Brittany Bardot prihaja iz Češke in je ob Cherry Kiss, še ena zelo znana akterka, ki je pravi magnet za moške, svojo priljubljenost pa med drugim pritegne na družbenih omrežjih, kjer redno objavlja fotografije, uživa pa ob predstavitvi najnovejših modnih kolekcij. Industriji filmov za odrasle se je pridružila leta 2014, ko je imela 34 let, posnela pa že okoli 300 filmov.

Ne pozabimo, da je dogodek namenjen le 18+ obiskovalcem. Doživite strastno in nepozabno vzdušje več kot le erotičnega sejma Eroticdays na katerem bodo energični erotični plesalci in jezdeci nastopili 18. in 19. novembra v Litostroj Hali L - 56 Ljubljana. 

Vstopnice: https://bit.ly/3Lz2u4Y, Eventim in Petrol..
FB: https://bit.ly/3BSqlsR
Spletna stran: https://bit.ly/3UhryBr

Eroticdays



Več v Slovenija