Ljutomerski gledališčniki pripravili novo gledališko igro

V Ljutomeru so premierno predstavili komedijo Spusti me pod odejo

Prlekija-on.net, sreda, 1. februar 2012 ob 20:01
Spusti me pod odejo

Spusti me pod odejo

Gledališka skupina Ivan Kaučič Ljutomer je minuli konec tedna v Domu kulture v Ljutomeru, predstavila novo gledališko igro. V petek in soboto so premierno predstavili komedijo Raya Cooneya Spusti me pod odejo, z izvirnim naslovom Move Over Mrs. Markham.

Pod vodstvom režiserja Srečka Centriha so v priredbi komedije zaigrali Ljuba Erhatič (Joana), Marko Jerebič (Philip), Andrej Rus (Alistaire), Jože Laba (Henry), Danijela Kutnjak (Linda), Petra Šilec (Silvia), Robi Semenič (Walter) in Fani Zorec (Olivia Smythe).

Zgodba pripoveduje o zapletih, ko se v stanovanju srečajo ljudje, ki se nikakor ne bi smeli srečati. Tako ostane edina skrb, kako skriti ljubimca, kako prevarati moža, kako lagati, kako biti na samem z ljubico ter koga vse "položiti" in kako. Stampedo, ki skozi Cooneyevo izvrstno bulvarko pelje gledalca iz ene v drugo komično situacijo, zagotavlja obilo zabave in mu priigra na usta širok nasmeh.

Na tokratni predstavi sta gledališko iskrico za dolgoletno sponzorstvo prejela Vida in Vlado Mihalič, z enominutnim molkom pa so se poklonili nedolgo preminulemu dolgoletnemu članu društva Ivanu "Iveku" Žnidariču.


Več v Kultura in izobraževanje