Glasbeni večer na Cvenu poln poezije, glasbe in ljubezni

Osrednja gostja večera je bila Felicita Heric Taškov

Prlekija-on.net, sobota, 14. februar 2015 ob 13:46
Glasbeni večer na Cvenu

Glasbeni večer na Cvenu

V petek, 13.2.2015, smo na Cvenu v Zadružnem domu pripravili prav poseben večer, kjer se je prepletala poezija, glasba in ljubezen. Za poezijo je poskrbela naša Olga Majcen, zapel nam je otroški pevski zbor glasbene šole Murska Sobota pod vodstvom naše domačinke Felicite Heric Taškov, katera je bila tudi osrednja gostja večera. Pod njenim vodstvom so zaigrale odlične flavtistke glasbene šole Murska Sobota, Maja Gabor, Lara Pajnhart in Alja Berendijaš. Zbor, mlade flavtistke in Felicito na flavti in pikolo je spremljala pianistka Yuliya Kunova.

Za presenečenje je poskrbela naša Cvenarka, slovenska vinska kraljica Sandra Vučko, ki je govorila o tem, da sta vino in glasba tesno povezana in je v dar Feliciti poklonila vino slovenske kraljice.

Za ljubezen so poskrbeli vsi obiskovalci prireditve saj je ob odhodu iz dvorane bil na vsakem obrazu nasmeh in mnenje, da je bil večer čudovit.

Zahvaljujemo se vsem za obisk, posebej pa Olgi, da je skupaj s Felicito naredila izjemen večer, kateri nam bo dolgo ostal v spominu.

Čestitke gospe Feliciti Heric Taškov in pianistki Yuliyi Kunovi za priznanje Mestne občine Murska Sobota za uspešno delo na področju kulture.

Mateja Topolinjak


Več v Kultura in izobraževanje