V Veržeju trčili osebni vozili

V petek, 4. decembra, okoli 13. ure, se je v Veržeju zgodila prometna nesreča, ko sta trčili osebni vozili. Do trčenja je prišlo zaradi neupoštevanja prednosti enega izmed vozil, ki je zapeljalo na prednostno cesto.

petek, 4. december 2015 ob 14:49

Pri raztovarjanju tovora se je prevrnil tovornjak

V četrtek, 3. decembra, okoli 11. ure, se je pri kmetijski zadrugi Gornja Radgona, v Spodnji Ščavnici, pri raztovarjanju tovora prevrnil tovornjak.

četrtek, 3. december 2015 ob 16:21

Od začetka novembra pogrešan Blaž Kosi iz Žerovincev

Na seznamu pogrešanih oseb je tudi Blaž Kosi iz Žerovincev, rojen leta 1993, ki je pogrešan od 5. novembra letos. Na seznamu so sicer osebe, ki so iz znanih ali neznanih vzrokov odsotne iz določenega okolja, o čemer je policija obveščena oziroma to sama ugotovi. Policija pogrešane osebe išče na podlagi predpisov, ki opredeljujejo njene naloge in pristojnosti.

četrtek, 3. december 2015 ob 16:07

Ponovno vlomili v gradbeni kontejner na gradbišču v Cezanjevcih

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju na področju kriminalitete med drugim obravnavali vlom v gradbeni kontejner na gradbišču v Cezanjevcih, na počivališču avtoceste v Grabonošu pa je neznani storilec iz rezervoarja tovornega vozila odtujil gorivo.

torek, 1. december 2015 ob 20:28

Razkriški kmetje zaradi žičnate ograje zahtevajo odškodnino

11. novembra, so na območju občine Razkrižje, natančneje pri mejnem prehodu Gibina, postavili okrog 1.000 metrov žičnate ograje, ki naj bi pripomogla k večjemu nadzoru prihoda prebežnikov, da ti ne bi prečkali zelene meje, ampak bi se usmerjali na uradne prehode.

sobota, 28. november 2015 ob 16:423

Ogenj zajel ostrešje stanovanjske hiše v Stročji vasi

V petek, 27. novembra, okoli 11. ure, je ogenj zajel ostrešje stanovanjske hiše v Stročji vasi. Požar na ostrešju stanovanjske hiše so pogasili gasilci PGD Stročja vas, Ljutomer in Podgradje.

petek, 27. november 2015 ob 17:38

Osebno vozilo zdrsnilo s cestišča avtoceste

V četrtek, 26. novembra, okoli 9.30 ure, je na avtocesti iz smeri Maribora v smeri Murske Sobote, približno 1.500 metrov pred izvozom Vučja vas, prišlo do prometne nesreče. Osebno vozilo je zdrsnilo s cestišča, pri tem pa sta se dve osebi lažje poškodovali. Za poškodovance so poskrbeli reševalci NMP Murska Sobota.

četrtek, 26. november 2015 ob 10:54

Na območju Središča ob Dravi zajeli dva oborožena hrvaška policista

Kot poroča spletni portal nova24tv.si, je slovenska policija v prejšnjem tednu v gozdu Hraščica v bližini mejnega prehoda Središče ob Dravi, zajela dva oborožena hrvaška policista, ki sta se gibala 600 metrov globoko na ozemlju Slovenije.

torek, 24. november 2015 ob 19:01

Med Ljutomerom in Krapjem voznik zapeljal izven vozišča na njivo

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. Ena izmed teh se je zgodila na relaciji med Ljutomerom in Krapjem, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal izven vozišča na njivo.

torek, 24. november 2015 ob 08:11

V Ljutomeru trčili osebni vozili

V petek in soboto so policisti v Pomurju obravnavali devet prometnih nesreč, kjer so se tri nesreče končale s telesnimi poškodbami udeležencev. Ena nesreča se je zgodila v petek okoli 20. ure v Ljutomeru, na križišču ulic Rajh Nade in Slavka Osterca, kjer je prišlo do naleta vozil.

nedelja, 22. november 2015 ob 19:30