Državljan Pakistana nezakonito prevažal štiri tujce

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so v torek, 29. marca, na avtocestnem počivališču Grabonoš zaustavili in kontrolirali osebni avtomobil italijanskih registrskih številk, katerega je vozil državljan Pakistana, z urejenim statusom bivanja v Italiji.

sreda, 30. marec 2016 ob 09:50

Pri pokanju s karbidom se je hudo telesno poškodoval

V soboto, 26. marca, okoli 16:45 uri, so policisti bili obveščeni o poškodbi pri uporabi karbida. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 21-letni občan v naselju Frankovci v občini Ormož pokal s karbidom, ko se je pri aktiviranju soda s karbidom, le-ta odbil od tal ter udaril občana v glavo.

torek, 29. marec 2016 ob 13:01

Zapeljal s cestišča, prebil betonsko ograjo in trčil v gospodarsko poslopje

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da je v ponedeljek, 28. marca, malo pred 18. uro, voznik osebnega avtomobila v naselju Kovačevci zapeljal s cestišča, prebil betonsko ograjo in trčil v gospodarsko poslopje. Voznik je bil v vozilu sam in je na kraju nesreče umrl.

ponedeljek, 28. marec 2016 ob 19:09

68-letni pešec ležal na cestišču, kjer ga je povozil 19-letni voznik osebnega vozila

V petek, 25. marca, okoli 20.20 je bil OKC PU Maribor obveščen o prometni nesreči na Ptuju, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in pešec. Na kraj so bili napoteni policisti, reševalci in gasilci.

sobota, 26. marec 2016 ob 12:07

Previdno pri uporabi možnarjev in drugih naprav za pokanje v času velikonočnih praznikov

Policisti se vsako leto v času velikonočnih praznikih srečujejo s problematiko, ki je povezana z različnimi napravami, ki jih posamezniki uporabljajo pri pokanju.

petek, 25. marec 2016 ob 16:08

Denis kljub pomoči številnih, izgubil boj z boleznijo

Mladi filmski igralec, glasbenik in podjetnik Denis Kramberger iz Gornje Radgone, je kljub pomoči številnih, ki so za njega zbirali denar za prepotrebno operacijo, izgubil boj z boleznijo. 19. maja bi dopolnil 35 let.

petek, 25. marec 2016 ob 09:54

V okolici Ormoža dve ženski izvršili tatvino denarja in bančne kartice

Minulo nedeljo, okoli poldneva, so policisti v naselju Hum pri Ormožu obravnavali tatvino bančnih kartic in gotovine. Pri tem je bilo ugotovljeno, da sta do hiše oškodovanca prišli dve ženski ter izvršili tatvino denarja in bančne kartice.

četrtek, 24. marec 2016 ob 10:07

Ostal brez vozila, ker je vozil brez vozniškega dovoljenja in pijan

Policisti Policijske postaje Gorišnica so prejšnji teden v večernem času, v naselju Cirkulane ustavili 29-letnega domačina, voznika osebnega avtomobila, znamke Seat Cordoba. Ugotovili so, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja in da je vozil pod vplivom alkohola. Elektronski alkotest je namreč pokazal, da je imel v organizmu 0,68 mg/l alkohola.

torek, 22. marec 2016 ob 09:58

V nevarnem križišču na Krapju omejitev 50 km/h

Od nedavno je v nevarnem križišču na Krapju, kjer se križata prednostna cesta Ljutomer - Krapje in stranska Babinci - Cven, postavljen znak z omejitvijo hitrosti na 50 km/h. V tem križišču se je v preteklosti zgodilo že več hujših nesreč, ko so vozniki, ki so prihajali iz stranske ceste spregledali znake o prednosti.

petek, 18. marec 2016 ob 09:20

V Vučji vasi zagorel gasilsko-vaški dom

V sredo, 16. marca, okoli 13.30 ure, je v Vučji vasi zagorel gasilsko-vaški dom. Gost dim se je vil daleč naokrog, pri tem so posredovali številni gasilci iz okoliških vasi, ki so ogenj uspeli ukrotiti, da ni prišlo še do večje škode, s hitro intervencijo pa jim je uspelo preprečiti, da se ogenj ni razširil na sosednjo večstanovanjsko stavbo. Na kraju so bili gasilci, policija in reševalci iz ZD Ljutomer.

sreda, 16. marec 2016 ob 16:36