Ljutomerski policisti obravnavali tatvino elise s čolna

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, deset kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, pridržali voznika osebnega avtomobila ter dva primera povoženja divjadi.

četrtek, 22. november 2018 ob 09:48

Letni koncert Godbe na pihala Sv. Jurij ob Ščavnici

V Kocbekovi dvorani Kulturno upravnega središča pri Sv. Juriju ob Ščavnici, je v soboto, 17. novembra, potekal tradicionalni Letni koncert Godbe na pihala Sv. Jurij ob Ščavnici, katerega so jürjovški godbeniki pripravili s podporo Občine Sv. Jurij ob Ščavnici in JSKD RS Izpostava Gornja Radgona. Koncert je vodila Ines Jaušovec, med gosti pa sta bila tudi župan Miroslav Petrovič in vodja OI JSKD Simona Pirc Katalinič.

četrtek, 22. november 2018 ob 08:41

Olga Karba: Odličen rezultat, preprosta izbira

V Ljutomeru bomo župana oz. županjo dobili v drugem krogu, ki bo v nedeljo, 2. decembra. Po koncu prvega kroga smo oba kandidata, ki sta se uvrstila v drugi krog, povprašali za komentar in vtise po prvem krogu. Mag. Olga Karba nam je ob tem sporočila:

sreda, 21. november 2018 ob 21:49

Samo Budna z novim singlom in videospotom

Prleški glasbenik, Samo Budna, je izdal nov singl z naslovom Sonce nad oblaki za katerega so posneli tudi videospot. Glasbo je napisal Samo, besedilo Peter Rezman, za aranžma in miks sta poskrbela Samo in Jani Hace, za mastering Martin Štibernik, videospot pa je posnel Gašper Pintarič. Izdan je v založbi Celinka.

sreda, 21. november 2018 ob 20:07

David Žibrat zmagal v četrtfinalu Evropskega prvenstva

Iz Kickboxing kluba Pomurje so nam sporočili, da je David Žibrat na Evropskem prvenstvu, ki poteka v Mariboru, v četrtfinalu premagal izkušenega 38-letnega Francoza Danois Herberta z enotno sodniško odločitvijo 3:0.

sreda, 21. november 2018 ob 19:37

Otroci so se pomerili na nogometnem turnirju v Juršincih

V soboto, 17. in nedeljo, 18. novembra, je Športno Društvo Bodkovci v športni dvorani Juršinci organiziralo otroški nogometni turnir. Turnir je bil namenjen za selekcije U-7, U-9, U-11 in U-13. Turnirja se je udeležilo 24 ekip v katerih je igralo 240 igralcev, iz 8 nogometnih klubov.

sreda, 21. november 2018 ob 18:25

Ko cvetača tehta 3,70 kilograma...

Nekoliko spremenjena klima, predvsem bolj kot ne topli jesenski dnevi, so tudi letos postregli s številnimi naravnimi čudeži. In dokler nenavadno in prehitro pomladno cvetenje pomladnih cvetic, kot so zvončki, trobentice, vijolice..., ter tudi nekaterih sadnih dreves, ob toplih dnevih niti ne preseneča preveč, pa je še en mali čudež narave odkrila znana pomurska pedagoginja in pisateljica kuharskih knjig, upokojenka Marija Fras. Že konec minulega januarja je namreč, na svojem vrtu, ki ...

sreda, 21. november 2018 ob 17:42

Vrhunska nogometaša Dino Hotić in Denis Šme navdušila mlade športnike v Sveti Trojici

Na eni od brezplačnih dm športnih uric v Klubu malega nogometa Sveta Trojica, ki so v sklopu vseslovenske iniciative Rastemo s športom potekale od začetka junija do konca oktobra, sta mlade športnike motivirala vrhunska nogometaša Dino Hotić in Denis Šme.

sreda, 21. november 2018 ob 16:16

OO SDS Ljutomer in vodstvo SDS soglasno odločili, da v drugem krogu ne bodo podprli nobenega kandidata

Kot smo že poročali v torek, smo zaradi pojavljanja raznih (dez)informacij v javnosti, na OO SDS Ljutomer naslovili vprašanje glede morebitne podpore katerega izmed županskih kandidatov Občine Ljutomer v drugem krogu. Neuradno smo že takrat izvedeli, da OO SDS Ljutomer naj ne bi podprl nobenega kandidata, kar so sedaj tudi uradno potrdili.Spodaj objavljamo celotno izjavo za javnost OO SDS Ljutomer. Pri SDS so sicer že zjutraj s tem "tvitom" govorice zanikali.

sreda, 21. november 2018 ob 12:337

Kako so županski kandidati glasove prejeli po posameznih voliščih?

V Občini Ljutomer še čakamo drugi krog županskih volitev, ki bodo 2. decembra in kjer se bosta pomerila aktualna županja mag. Olga Karba in protikandidat Dejan Karba. Objavljamo pa neuradne rezultate, kako so županski kandidati prejeli glasove po posameznih voliščih v prvem krogu.

sreda, 21. november 2018 ob 12:091