Na ŠICovi noči Gadi, Učiteljice, Klapa Godimenti in Mladen Grdović

V Ljutomeru bo v soboto, 21. novembra, potekala ŠICova noč, na kateri bodo nastopili Gadi, Učiteljice, Klapa Godimenti in Mladen Grdović z Grupo Romantic. Koncert bo v športni dvorani ŠIC Ljutomer od 20. ure naprej

petek, 25. september 2015 ob 15:40

Ljutomer s Tromejnikom, Veržej z zmagovalcem Beltinci - Slatina

Na sedežu MNZ Murska Sobota so opravlili žreb 3. kroga članskega pokala MNZ Murska Sobota. Žreb je določil, da se bo Avto Rajh Ljutomer pomeril z NK Tromejnik G-Sukič, Farmtech Veržej pa z zmagovalcem zaostale tekme 2. kroga med ND Lušt Beltinci in NK Slatina. Ta tekma bo odigrana 7. oktobra.

petek, 25. september 2015 ob 15:21

P&F Jeruzalem Ormož in P&F Jeruzalem Ljutomer se bosta združila

P&F Jeruzalem Ormož, največji slovenski vinar in slovenski izvoznik vina je v četrtek, 24. septembra, na tiskovni konferenci predstavil novosti v podjetju in investicije kleti. Vladimir Puklavec, lastnik podjetja p&f wineries in Mitja Herga, direktor P&F Jeruzalem Ormož, sta napovedala pripojitev podjetja P&F Jeruzalem Ljutomer podjetju P&F Jeruzalem Ormož in predstavila nove naložbe v domači kleti kot tudi v Makedoniji, kjer povečujejo svoje vinograde in s tem planirajo ...

petek, 25. september 2015 ob 12:33

Po zmagi nad Italijo, Slovenija napreduje v osmino finala

Slovenci so na petkovem preostanku tekme ugnali še reprezentanco Italije. Prvi polčas so igrali že v sredo, vendar je bila tekma prekinjena zaradi močnega naliva, rezultat po koncu prvega polčasa je bil 0:0, vratar Nejc Komidar pa je imel še to tekmo prepoved igranja.

petek, 25. september 2015 ob 12:01

Sanja Lončar predavala v knjižnici Gornja Radgona

V sredo, 24.9.2015 je Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona organiziral brezplačno predavanje s Sanjo Lončar. Predavala je na tematiko: »Kako od rastlin dobiti 1000-krat več moči?«. Krajani so se predavanja udeležili v velikem številu in z zanimanjem srkali novo znanje.

petek, 25. september 2015 ob 09:16

Slovenci dokazali, da znajo igrati in s 5:2 premagali Moldavce

S 5:2 so v četrtek slovenski malonogometni reprezentanti premagali Moldavce. Najprej je v 4. minuti zadel Darko Zorko, ki si je nato lažje poškodoval roko, a je čez nekaj minut ponovno lahko zaigral. Novinec Marko Karnet iz vrst KMN Videm je zadel kar dvakrat, prvič v 24. minuti, drugič v 33. minuti. Med strelce se je v 37. minuti vpisal tudi Jure Kandare, ki je že tretjič na evropskem prvenstvu v malem nogometu, z zadetkom pa se je v 36. minuti dokazal tudi novinec Matej Rogač. Za Moldavce ...

četrtek, 24. september 2015 ob 22:30

TD Cven praznuje 15 let delovanja

Turistično društvo Cven praznuje v letošnjem letu 15 let delovanja. Ob tej priložnosti so tako v soboto, 19. septembra, na Grüntu TD Cven pripravili osrednjo proslavo s kožühanjem.

četrtek, 24. september 2015 ob 21:431

Pri Mali Nedelji so se srečali zakonski jubilanti

V župniji Mala Nedelja se vsako leto spomnijo na zakonske jubilante, ki praznujejo okrogle obletnice porok. Zberejo se zakonski pari, ki so poročeni od pet pa vse tja do 60 let skupnega zakonskega življenja in ki so se poročili v župnijski cerkvi Svete Trojice v Mali Nedelji.

četrtek, 24. september 2015 ob 20:28

V Ljutomeru pripravili dan brez avtomobila

Ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti so v torek, 22. septembra, na Glavnem trgu v Ljutomeru pripravili še dan brez avtomobila.

četrtek, 24. september 2015 ob 18:28

Madžarska gradi ograjo tudi na meji s Slovenijo

Madžarska je tudi na meji s Slovenijo zažela postavljati ograjo in bodečo žico. Policisti in vojaki jo postavljajo na avtocestnem mejnem prehodu Pince-Tornyiszentmiklos ter na mejnem prehodu, ki stoji na stari cesti nekoliko oddaljen od avtoceste. Promet zaradi tega ni oviran na nobeni strani.

četrtek, 24. september 2015 ob 17:13