Emkej v London Pubu zabaval dobro razpoložene obiskovalce

V soboto, 20. junija, je v lokalu The Old London Pub & Club v Ljutomeru, gostoval znan slovenski raper Emkej. Na predpočitniškem žuru je v živo zabaval dobro razpoložene obiskovalce.

nedelja, 21. junij 2015 ob 08:46

KMN Videm – Gostilna pri Maji ubranili naziv državnega prvaka v malem nogometu

Ekipa KMN Videm – Gostilna pri Maji je postala državni rekreativni malonogometni prvak ter tako ubranila lanskoletni naziv prvaka. V izenačenem boju so jim morali po rezultatu 1:1 in kazenskih strelih premoč priznati ekipa Filovci, ki so tako drugouvrščeni. Tretji so bili ekipa Loška dolina. Naziv najboljšega vratarja je pripadel Andreju Horvatu iz Vidma, ki je v finalu ubranil kazenska strela. Najboljši strelec je postal Darko Zorko, prav tako igralec KMN Videm. Za najkoristnejšega ...

sobota, 20. junij 2015 ob 22:17

Na Muri prišlo do nesreče med udeleženci spusta murskih ladij

V soboto, 20. junija, ob 16.50 uri, je med nevihto, ki je zajela naše kraje, na Muri prišlo do nesreče med udeleženci spusta murskih ladij. Med spustom po reki Muri je gumijasti čoln zadel v brod na Melincih, zaradi česar je vseh sedem oseb na čolnu padlo v vodo.

sobota, 20. junij 2015 ob 21:01

V Dioniz baru gostom stregla BARovka Suzana

V soboto, 20. junija, so v Dioniz baru v Ljutomeru pripravili celodnevno zabavo ob uradni otvoritvi obnovljene letne terase. Gostom je bila na voljo brezplačna žar ponudba, odlična glasba, "jurček" šank, seksi hostese, razigrano osebje ter presenečenje iz nedavno končanega resničnostnega šova Bar - goste je postregla Suzana.

sobota, 20. junij 2015 ob 14:12

Zaplesali na junijskem seniorskem večeru

Tretjičetrtek v juniju je bil 18. junija in po tradiciji je v DOSOR-ju,Domu starejših občanov Radenci, bil na programu seniorski večer. Vtoplem pomladnem večeru, takoj po večerji, je prireditveni prostorbil pripravljen na domski terasi.

sobota, 20. junij 2015 ob 12:01

Za napolnitev src in duše z lepoto slik

Mesecamaja, v mesecu mladosti, so likovni umetniki, bilo jih je skupno 14,na že 4. likovni koloniji »Likovniki za Dom pod Gorco« ustvarjalina temo »Dom pod Gorco z okolico«. Svoja občutenja in doživetjatega doma za starejše, ujetega v zelen, spomladanski objem PekrskeGorce s cerkvico svete Marije in širokega mogočnega Pohorja, soprelili na slikarska platna, ki so jih Domu pod Gorco tudi podarili:Marta Drozg,Branko Gajšt,GordanaGašperlin,MarjanaKošat,MilenaMavsar, ...

sobota, 20. junij 2015 ob 11:51

Odprla so se vrata nove učne rokodelske delavnice Centra DUO v Veržeju

Center domače in umetnostne obrti (DUO) Veržej, kot regijski rokodelski center postaja z vztrajnim delom in jasno vizijo prepoznaven tako v strokovnih krogih, kakor tudi med uporabniki, kot so izobraževalne ustanove, turistični centri in socialne ustanove. Vedno večji obisk in zadovoljni uporabniki sta trdno zagotovilo, da je rokodelski center v tem pomurskem prostoru potreben in da ima prihodnost.

petek, 19. junij 2015 ob 20:02

Sprejem najuspešnejših devetošolcev in osnovnošolcev v občini Gornja Radgona

Župan Občine Gornja Radgona, Stanislav Rojko, je sprejel najuspešnejše učence vseh šol v občini Gornja Radgona, ki so v šolskem letu nadvse uspešno zaključili devetletno osnovno šolanje in so dosegali posebne uspehe. Poleg učencev so se sprejema udeležili njihovi starši, učitelji ter ravnatelji vseh šol v občini.

petek, 19. junij 2015 ob 18:59

V Radencih darovanje energije za življenje

Vsakih pet minut v Sloveniji nekdo potrebuje kri, pa če gre za reševanje življenja nekoga v nesreči ali pa za načrtovan operativni poseg. Tako je nujno vsak dan v naši državi pridobiti 400 odvzemov krvi oziroma takšno število prostovoljnih darovalk ali darovalcev krvi, kis svojim humanitarnim poslanstvom prispevajo k ohranjanju zdravja soljudi in nenazadnje k preprečevanju smrti. Kri se še vedno ne da umetno narediti. Zato ostaja uporaba pripravkov iz krvi edina možnost izbire pri dolo ...

petek, 19. junij 2015 ob 14:44

V hudi prometni nesreči poškodovanih sedem oseb, od tega štirje majhni otroci

V petek, 19. junija, okoli 9.20, se je blizu bivšega mejnega prehoda v naselju Sotina, v občini Rogašovci, zgodila huda prometna nesreča, kjer sta čelno trčili dve osebni vozili, pri čemer je bilo poškodvanih sedem oseb, od tega štirje majhni otroci.

petek, 19. junij 2015 ob 12:23