Maj 2016: odprtje supermarketa Jager, močno deževje in vroča Polona

Preverili smo, katere novice so v letošnjem maju pritegnile največ pozornosti naših bralcev

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. december 2016 ob 18:43
Maj 2016

Maj 2016

V pregledu najbolj branih novic na našem portalu v letu 2016, nadaljujejmo z majem, kjer je najbolj zanimivo za bralce bilo odprtje novega supermarketa Jager, takoj za tem pa močno deževje s točo, ki je zajelo naše kraje ter nevsakdanja nesreča, kjer je iz zbiralnika izteklo okrog 50.000 litrov gnojnice.

Bralce je tudi zanimalo, kaj pravi Polona, ki je prišla iz hiše Big Brother, veselica z Modrijani in Poskočnimi muzikanti, ki so zaključili Jürjevo 2016 ter kuhanje bograča v Ljutomeru.

Pozornost številnih je tudi v maju pritegnila črna kronika, kjer so v Ljutomeru trčila štiri vozila, nesreča, kjer se je voznik večkrat prevrnil in pristal na strehi, grožnja s skokom v Dravo in samomorom ter nesrečni voznik, ki je s tovornim vozilom obtičal na izvozu krožišča.

V športu je najbolj odmevala novica o veržejskem vratarju, ki je na tekmi zabil kar dva gola, v družabni kroniki pa so bili aktualni motoristi v Ormožu in na Razkrižju ter maturanti, ki so druženje po četvorki nadaljevali v parku. Številne je zanimala tudi informacija, da je za direktorja ZD Ljutomer prispela le ena vloga.

Lahko si ogledate tudi celoten arhiv novic maj 2016, v naslednjih dneh pa bomo že v poletnem juniju.