Zamude pri dostavi pošiljk zaradi bolniških odsotnosti

Pri Pošti Slovenije sporočajo, da lahko zaradi povečanega števila virusnih obolenj, na določenih območjih prihaja do kasnitev pri dostavi pošiljk

Prlekija-on.net, petek, 10. februar 2017 ob 19:213
Pošta v Ljutomeru

Pošta v Ljutomeru

Zaradi povečanega števila virusnih obolenj, predvsem gripe, in posledično povečane bolniške odsotnosti zaposlenih, ki dostavljajo pošiljke, lahko na določenih območjih prihaja do kasnitev pri dostavi pošiljk, sporočajo pri Pošti Slovenije.

V času povečanega števila virusnih obolenj in gripe se tudi na Pošti Slovenije soočajo z močno povečano bolniško odsotnostjo zaposlenih, predvsem pismonoš, ki dostavljajo pošiljke. Zato v določenih krajih in naseljih prihaja do zamud pri dostavi pošiljk.

"Za morebitne zamude se vam iskreno opravičujemo in zagotavljamo, da bomo vse pošiljke dostavili v najkrajšem možnem času. Najkasneje v zakonsko določenem roku - v treh (3) delovnih dneh od oddaje pošiljke," sporoča Pošta ter stranke, v teh dneh, vljudno prosijo za razumevanje.

"Bolniške odsotnosti spremljamo dnevno in situaciji primerno, z namenom, dostavo opraviti čimprej in brez večjih zamud, dnevno organiziramo tudi naše delo. Pričakujemo, da se bodo razmere normalizirale v naslednjih dneh in da bo dostava po vsej Sloveniji stekla kot običajno ter da bodo pošiljke dostavljene v najkrajšem možnem času," še ob tem sporočajo.


Več v Slovenija