Tanja Žagar odhaja na Festival Plitvice

Prlekija-on.net, sreda, 9. junij 2010 ob 20:23
Tanja Žagar

Tanja Žagar

Oče hrvaškega radijskega festivala, Vladimir Mihaljek je ponovno aktiven. Skupaj s hrvaškimi mediji letos prvič organizira mednarodni glasbeni festival Mediafest na Plitvičkih jezerih. Festival bo potekal med 9. in 11.junijem 2010. Slovenijo bosta zastopala, na prvem večeru zabavne glasbe pevka Tanja Žagar in na drugem večeru, pop rock večeru skupina Ave.
Tanja bo nastopila s pesmijo »Idu, idu godine«. Poleg nje bodo v sredo nastopili še Vlado Kalember, Alen Vitasović, Danijel Popović, Alen Islamović, Duško Lokin, Zdravko Škender, Minea in druge legende. Tereza Kesovija in Kićo Slabinac pa bosta prejela posebno nagrado »Legenda hrvaške estrade«. Na četrtkovem pop rock večeru pa bodo poleg Ave nastopili še Natali Dizdar, Divlje Jagode, Viktorija, Mario Samborelo in drugi. V petek na podelitvi nagrad pa bodo nastopili Zagrebački kvartet, Tony Cetinski in Marko Čolić.

Posnetek festivala bo predvajan na televiziji VTV, RTS, Vaš Kanal, TV Primorka in ostalih regionalnih televizijah, naslednje leto pa je predviden prenos v živo!


Več v Slovenija