Objavili razpis za policiste - nadzornike državne meje

Usposabljanje bo potekalo v prostorih Policijske akademije in predvidoma na območju ter v prostorih PU Celje, Koper, Ljubljana, Maribor in Novo mesto, delo po uspešno zaključenem usposabljanju pa predvidoma na območju PU Koper in Novo mesto

Prlekija-on.net, sreda, 21. avgust 2019 ob 18:38
Policija

Policija

Na spletnih straneh policije in notranjega ministrstva so objavili razpis za delovno mesto policist - nadzornik državne meje. Iščejo posameznike, ki imajo srednjo splošno ali strokovno izobrazbo (V. stopnjo), veljavno vozniško dovoljenje B-kategorije, državljanstvo Slovenije in ustrezne psihofizične sposobnosti. "Če si poleg tega želite dinamičnega, nikoli dolgočasnega delovnika in vas zanima zlasti razgibano delo na terenu in na prostem, potem je delo policista - nadzornika državne meje morda pravo za vas," pišejo. Rok za prijave je 30. september 2019.

Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas predvidoma januarja 2020, in sicer za predvidoma 6 mesecev za čas usposabljanja za varovanje zunanje meje ter priprave na izpit za izvajanje policijskih pooblastil. Po uspešno zaključenem usposabljanju bo z izbranimi kandidati skladno z veljavnim ZODPol predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas za opravljanje nalog varovanja zunanje meje in varovanja objektov, ki jih v skladu s predpisi varuje policija.

Usposabljanje se bo opravljalo v prostorih Policijske akademije in predvidoma na območju ter v prostorih Policijskih uprav Celje, Koper, Ljubljana, Maribor in Novo mesto, delo po uspešno zaključenem usposabljanju pa se bo predvidoma opravljalo na območju in v prostorih Policijskih uprav Koper in Novo mesto.

Več o razpisu najdete tukaj.



Več v Slovenija