Kilometrske kolone za hamburger

Ob odprtju prvih McDrive restavracij, so se naredile kilometrske kolone, kjer so ljudje čakali, da prevzamejo svoj obrok

Prlekija-on.net, sreda, 22. april 2020 ob 09:01
Pripravili so tudi navodila za varen prevzem hrane

Pripravili so tudi navodila za varen prevzem hrane

Po nekaj tednih, ko je bila zaprta velika večina restavracij s hrano, so v začetku tega tedna nekatera postopoma pričela z obratovanjem. Tudi pri McDonalds'u, kjer zagotavljajo, da so poskrbeli za najvišjo možno varnost, pripravili so tudi video, kako varno prevzeti hrano. Na svoji spletni strani so objavili, da odpirajo točke McDriva. Postopoma se bodo odpirale vse tovrstne prodajalne po državi, seznam lahko vidite tukaj. Recimo na Ptuju, najbližje nam, se restavracija odpira v ponedeljek, 27. aprila.

Pri McDonalds'u zagotavljajo, da so poskrbeli za vse postopke, ki zagotavljajo najvišjo možno varnost in kakovost tako pri pripravi hrane kot pri naročilu, plačilu in predaji. Poskrbeli so za brezstično naročilo, brezstično plačilo in brezstično predajo naročila.

Ob odprtju prvih tovrstnih restavracij v Ljubljani, pa so se ob tem naredile kilometrske kolone, kjer so ljudje čakali, da prevzamejo svoj obrok. Na facebooku se je pojavilo več posnetkov, ki prikazujejo dolge kolone. Lakota v karanteni je očitno velika, ljudje so že pogrešali hitro prehrano.

McDonalds donacija

McDonald's zaprl vrata vseh restavracij in vse zaloge hrane podaril lokalnim ustanovam


A gre kdo v McDonald's?

Objavil/a Aleš Rozman dne Torek, 21. april 2020


Več v Slovenija