Na avtocesti v celoti zgorel prestižni Mercedes

V četrtek, 4. avgusta, okoli 18.50 je zaradi tehnične napake na vozilu, na avtocesti A1 Šentilj – Maribor, nekoliko naprej od izvoza za Šentilj v smeri Maribora, zagorel skoraj nov osebni avtomobil znamke Mercedes tip E220E - Cabriolet in nato v celoti zgorel. Tuja krivda je kot vzrok za požar izključena. Poškodovan ni bil nihče, požar pa so pogasili gasilci JZZPR Maribor in PGD Šentilj.

petek, 5. avgust 2016 ob 11:44

V prevračanju osebnega vozila, trije mladi huje telesno poškodovani

V petek, 5. avgusta, okoli 2.50 je v naselju Spodnja Voličina, v občini Lenart, osebno vozilo zapeljalo s cestišča po strmem pobočju. Gasilci JZZPR Maribor so zavarovali kraj prometne nesreče, eno osebo so s tehničnim posegom rešili iz zverižene pločevine, pomagali reševalcem pri oskrbi ostalih poškodovanih oseb in odklopili akumulator na vozilu. Štiri poškodovane osebe so reševalci NMP Lenart in NMP Maribor prepeljali v UKC Maribor.

petek, 5. avgust 2016 ob 11:21

Motoristka za posledicami prometne nesreče v bolnišnici umrla

Operativno komunikacijski center PU Murska Sobota je bil v četrtek, 4. avgusta, ob 8.18 uri obveščen, da se je pri pokopališču v Satahovcih zgodila prometna nesreča med osebnim avtomobilom in motoristom.

četrtek, 4. avgust 2016 ob 11:16

Tragedija v Mariboru posledica vožnje skozi rdečo luč

Kot smo že pisali, se je v torek, 2. avgusta, okoli 12.00 na Tržaški cesti, izven naselja Maribor, zgodila prometna nesreča IV. kategorije. Takrat je 20-letni Novomeščan vozil osebni avtomobil po levem prometnem pasu Tržaške ceste, iz smeri Spodnjih Hoč proti Mariboru. Ko je pripeljal do križišča za trgovski center Rutar, kjer je promet urejen s svetlobnimi prometnimi znaki - semaforji, je za njegovo smer vožnje gorela rdeča luč.

torek, 2. avgust 2016 ob 21:31

NK Maribor: »Črn torek. Dan najhujše tragedije v Ljudskem vrtu.«

Poročali smo že o hudi prometni nesreči, ki se je v torek okrog poldneva zgodila v Mariboru in kjer sta umrla dva mlada nogometaša NK Maribor, za življenje tretjega pa še se borijo.

torek, 2. avgust 2016 ob 19:13

V hudi nesreči umrla dva nogometaša, eden je še v kritičnem stanju

V torek, 2. avgusta, okoli 12.00 ure, so bili na telefonsko številko 113 obveščeni, da je na Tržaški cesti v Mariboru, v bližini trgovine Rutar prišlo do prometne nesreče. Kot je sporočil tiskovni predstavnik PU Maribor Miran Šadl, je udeleženih več oseb, dve pa sta na kraju umrli. Na kraj so napotili policiste in reševalce, trenutno pa še poteka reševanje.

torek, 2. avgust 2016 ob 13:35

Črn dan na štajerskih cestah

V torek, 2. avgusta, okoli 12.00 ure, so bili na telefonsko številko 113 obveščeni, da je na Tržaški cesti v Mariboru, v bližini  trgovine Rutar prišlo do prometne nesreče. Udeleženih je več oseb, dve sta na kraju umrli. Na kraj so napotili policiste in reševalce. Trenutno poteka reševanje. Več informacij bo znanih kasneje.

torek, 2. avgust 2016 ob 12:40

Sedel na sredini vozišča avtoceste, kjer ga je do smrti povozil avtobus

Neznani moški je sinoči, 29. julija, okoli 23.50 hodil po vozišču avtoceste A4 (Draženci - Maribor) in na začetku avtoceste v Dražencih, nenadoma sedel na sredino vozišča. V tistem trenutku je iz smeri Mednarodnega mejnega prehoda Gruškovje v smeri Maribora pripeljal voznik češkega avtobusa, 64-letni Čeh. Voznik je s prednjim levim delom avtobusa trčil v sedečega pešca in ga zatem še prevozil. Pešca je po nesreči odbilo v levo, kjer je obležal ob levem robu levega prometnega ...

sobota, 30. julij 2016 ob 09:07

Tovorno vozilo se je prevrnilo na osebno vozilo

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da je okoli 17. ure prišlo do prometne nesreča med delovnim strojem in osebnim vozilom na mejnem prehodu Gruškovje. Iz PU Maribor so medtem sporočili, da se je na gradbišču bodoče avtoceste, približno 200 m pred Mednarodnim mejnim prehodom Gruškovje, zgodila delovna nesreča, zaradi katere je v obe smeri zaprta cesta Podlehnik - Gruškovje, ki vodi do Mednarodnega mejnega prehoda Gruškovje.

petek, 29. julij 2016 ob 17:59

Padel na spolzkem terenu in podlegel poškodbam

Policisti policijske postaje Ormož so v torek, 26. julija, ob 18. uri bili obveščeni o domnevni delovni nezgodi na območju Hermancev. Na kraju je nato bilo ugotovljeno, da ne gre za delovno nezgodo, temveč je občan na spolzkem terenu padel ter pri tem zadobil hude telesne poškodbe.

sreda, 27. julij 2016 ob 21:07