Če vam vozniško dovoljenje preteče v tem času, se samodejno podaljša v naslednje leto

Vlada je spremenila Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 30. november 2020 ob 20:30
Vlada je spremenila Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil

Vlada je spremenila Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil

Vlada je na današnji dopisni seji spremenila Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil.

Kot sporočajo iz Ministrstva za infrastrukturo, se z Odlokom o spremembi Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji določa, da se veljavnost vozniških dovoljenj, teoretičnega dela vozniškega izpita in izkaznic o vozniških kvalifikacijah, ki so zaradi začasne prepovedi iz 1. člena Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji potekla od 16. novembra 2020 do 17. decembra 2020, podaljša do 28. februarja 2021.

[PODALJŠANJE VOZNIŠKIH DOVOLJENJ] S spremembo vladnega odloka se veljavnost vozniških dovoljenj, teoretičnega dela...

Objavil/a Vlada Republike Slovenije dne Torek, 01. december 2020


Več v Slovenija