Vlak na prehodu do smrti povozil osebo

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da je v nedeljo, 26. avgusta, ob 10.15 na prehodu v Zamušanih v občini Gorišnica, vlak povozil osebo. Na kraj so bili napoteni reševalci NMP Ptuj.Oseba je umrla na kraju dogodka.Kot smo izvedeli, je pri tem šlo za samomor.

nedelja, 26. avgust 2018 ob 11:41

Policisti obravnavali sedem prometnih nesreč

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.V Murski Soboti je kolesar, ki v križišču ni upošteval prometnega znaka USTAVI, trčil v osebni avtomobil. Kolesar se je pri padcu hudo telesno poškodoval.

nedelja, 26. avgust 2018 ob 08:49

Osebno vozilo na avtocesti zapeljalo s cestišča

V soboto, 25. avgusta, ob 21.49 so gasilci GB Maribor in PGD Slovenska Bistrica posredovali na avtocesti Maribor-Slovenska Bistrica, kjer je v bližini kraja Požeg v občini Rače - Fram osebno vozilo zapeljalo s cestišča.Gasilci so osvetlili in zavarovali kraj dogodka, na vozilu odklopili akumulator in pomagali reševalni službi NMP Maribor. Reševalci so osebo oskrbeli in odpeljali v UKC Maribor.

nedelja, 26. avgust 2018 ob 08:45

Ljutomerski policisti obravnavali goljufijo pri točenju goriva

Pretekli petek so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino v trgovini in tatvino denarnice, soboški policisti goljufijo pri posoji denarja, tatvino kolesa in nasilje v družini. Lendavski policisti so obravnavali ...

sobota, 25. avgust 2018 ob 11:23

76-letni Martin odšel neznano kam

Neznano kam je odšel Martin Kelc, star 76 let, iz območja Ptuja. Pogrešani je bil nazadnje opažen 23.8.2018 ob 17.00 uri, na Ulici Jožefe Lackove na Ptuju.

petek, 24. avgust 2018 ob 18:52

28-letnik se je pri delu posebno hudo telesno poškodoval

V četrtek, 23. avgusta, okoli 6.30 je v podjetju iz širše okolice Maribora prišlo do nesreče pri delu, v kateri se je posebno hudo telesno poškodoval 28-letni moški. Pri delu mu je spodrsnilo na kovinskem nosilcu stroja, zaradi česar je padel, ob tem pa mu je roko stisnilo med dva valja stroja.

petek, 24. avgust 2018 ob 13:00

Radgonski policisti obravnavali nasilje v družini

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo. Obravnavali so osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi in dva manjša požara v naravnem okolju.Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali nasilje v družini, lendavski vlom v vikend hišo in tatvino kolesa. V Murski Soboti so bile z osebnega avtomobila ukradene registerske tablice MS RZ-346.

petek, 24. avgust 2018 ob 08:59

Trčila traktor in osebno vozilo

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 20. avgusta, ob 21.17 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Središče ob Dravi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.V torek, 21. avgusta, ob 06.45 so bili obveščeni o razlitju hidravličnega olja ...

četrtek, 23. avgust 2018 ob 18:44

Kolesar v trčenju huje poškodovan, sopotnica na motorju lažje

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali osem prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj,štiri kršitve javnega reda in miru, dva požara, dve povoženji divjadi in pridržali enega kršitelja.V obravnavanih prometnih nesrečah so bili štirje udeleženci telesno poškodovani. V Križevcih pri Ljutomeru sta trčila kolesar in voznik motornega kolesa. Kolesar je utrpel hudo telesno poškodbo, sopotnica na motornem kolesu pa lahko. Lahko telesno se ...

četrtek, 23. avgust 2018 ob 08:34

V požaru zgorelo vozilo ter več strojev in orodja

V sredo, 22. avgusta, ob 22.55 je v Drakovcih, občina Ljutomer, prišlo do požara garaže. Ogenj, ki je zajel kombinirano vozilo in notranje prostore garaže - skladišča v velikosti 20 x 4 metre, so pogasli gasilci PGD Mala Nedelja, Ljutomera, Radoslavcev in Precetincev.Dežurni električar je odklopil elektriko. reševalci NMP Ljutomer pa so oskrbeli lastnika, kateri je bil omotičen zaradi vdihovanja dima pri reševanju lastnine.

četrtek, 23. avgust 2018 ob 08:04