V 4. krogu pokala MNZ/NZS se bosta srečala Ljutomer in Veržej

V sredo, 25. marca, je v prostorih MNZ Murska Sobota bil opravljen žreb parov 4. kroga Pokala MNZ/NZS za člane in mladince.

četrtek, 26. marec 2015 ob 19:19

Pomagajmo Denisu - v Ljutomeru dva dobrodelna dogodka

Nekdanji filmski igralec, glasbenik, D.J., moderator, koproducent, podjetnik, šele 33-letni Denis Kramberger iz Gornje Radgone, je zbolel za hudo boleznijo, ki zahteva nujno operacijo v Združenih državah Amerike, za katero mora zbrati več kot 270.000 evrov.

četrtek, 26. marec 2015 ob 17:40

Večnamenski prostor za različna druženja

Pootvoritvi DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, je v pritličnihprostorih doma, tik pred osrednjo restavracijo, bila urejenakavarnica. Po sedmih letih je že bil čas za spremembo in prenovo.Pobudo je podala natakarica Ruslana,direktorica MatejaHauser pa jetemu prisluhnila in pritrdila.

četrtek, 26. marec 2015 ob 16:37

Gasilci se urijo in pridobivajo znanje

V Gasilski zvezi Ljutomer se zavedajo, da je potrebno vzgajati in izobraževati mladi gasilski kader, kar jim v zadnjem času tudi uspeva. V Gasilski zvezi Ljutomer so se odločili in pripravili skupaj s predavatelji nadaljevalni tečaj za gasilca operativca, ki poteka v prostorih gasilskega doma v Ljutomeru, obiskuje ga 31 slušateljev iz posameznih gasilskih društev.

četrtek, 26. marec 2015 ob 16:31

Četrta mednarodna Velikonočna slikarska kolonija v Gornji Radgoni

Različnim prireditvam in dogodkom v predvelikonočnem času, na gornjeradgonskem območju pomembno mesto pripada Velikonočni slikarski koloniji, katero pripravlja Likovno društvo Gornja Radgona, ob podpori Doma starejših občanov.

četrtek, 26. marec 2015 ob 16:21

Glasba, ples in pesem za matere

Učenci vseh razredov Osnovne šole Sveti Jurij ob Ščavnici so skupaj z mentorji pripravili prisrčen kulturni program, katerega so posvetili materam ob njihovem prazniku, Materinskem dnevu. Razultate skupnega dela so predstavili na proslavi na predvečer praznika, v torek, 24. marca.

četrtek, 26. marec 2015 ob 00:32

Članice Twirling kluba Ljutomer uspešne na kvalifikacijski tekmi

Članice Twirling kluba Ljutomer so se v soboto, 21. marca, udeležile kvalifikacijske tekme, katera je potekala v Kanalu ob Soči. Organizator tekme je bil Športni Twirling klub Deskle, ki je odlično opravil svoje delo.

sreda, 25. marec 2015 ob 23:48

Prireditev za starše ob materinskem dnevu v vrtcu Križevci

V vrtcu Križevci smo se v prvi polovici meseca marca pripravljali na naš nastop za starše, ki smo ga izvedli ob materinskem dnevu in ga zelo uspešno zaključili v našem kulturnem domu. Ker je bil ta mesec zaznamovan s praznovanjem staršev, smo v vrtec prinesli fotografije svojih družin. Na to temo smo se pogovarjali, izdelali družinska drevesa, preštevali člane družine in še. Ob koncu meseca smo ustvarjali za mamice. Izdelki so nastajal nekoliko dlje časa, nekateri so ga izdelali celo ...

sreda, 25. marec 2015 ob 13:08

Jeruzalem Ormož v Planici

V dolini pod Poncami je več kot uspešno minil še en slovenski športni praznik. Medtem ko so naši orli navduševali s svojimi rezultati, je P&F Jeruzalem Ormož kot ekskluzivni sponzor za bela mirna vina navduševal z izborom iz linije Gomila in obenem promoviral kultivirano uživanje vina.

sreda, 25. marec 2015 ob 13:02

Posebne voščilnice za posebne osebe – za naše drage matere

V okviru ustvarjalni delavnic, ki so potekale vsakodnevno v prejšnjem tednu v prostorih Mladinskega centra Prlekije na Sp. Kamenščaku, so udeleženci izdelovali lastne, unikatne voščilnice namenjene mamam kot darilo in skromna pozornost ob materinskem dnevu.

sreda, 25. marec 2015 ob 12:48