V London Pub & Club-u ob zabavi podelili še bogate nagrade

To soboto so v London Pub & Club-u po mesečnem zbiranju kuponov, ki so jih obiskovalci dobili ob nakupu določenih pijač, izžrebali srečnega dobitnika iPhone 6 ter med drugim še ostalih devet prekrasnih tolažilnih nagrad.

ponedeljek, 26. januar 2015 ob 11:04

Najboljše športnike sprejela tudi županja

Še pred uradno podelitvijo priznanj najboljšim športnikom v letu 2014, na prireditvi Športnik leta, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, v županatu Mestne hiše v Ljutomeru, sprejela vse športnike. Športnike, njihove starše in trenerje sta pozdravila tudi podžupan Janko Špindler ter član izvršnega odbora OKS Branko Žnidarič, ki oba delujeta tudi v Športni zvezi Ljutomer.

ponedeljek, 26. januar 2015 ob 09:16

V Melincih so pripravili poročni sejem

V Oštariji Kovač v Melincih so pripravili poročni sejem, ki je namenjen vsem bodočim mladoporočencem ter razstavljavcem, ki ponujajo različne izdelke in storitve vezane na enega izmed najlepših življenjskih dogodkov.

ponedeljek, 26. januar 2015 ob 08:30

V Ljutomeru je potekala predkvalifikacijska tekma za 19. Državno prvenstvo v twirlingu

Twirling klub Ljutomer je bil tokrat organizator predkvalifikacij za 19. Državno prvenstvo v twirlingu iz disciplin solo, solo pari in two baton. Tekma je potekala v soboto, 24. januarja, v športni dvorani ŠIC Ljutomer. Tekmo je uradno otvorila županja občine Ljutomer, mag. Olga Karba, ko je zelo spodbudno pozdravila vse športnike in prisotne navzoče. Nato še je spregovorila predsednica Twirling zveze Slovenije, Marta Pernat ter predsednik strokovnega odbora, Saša Koprivnik in predsednica ...

nedelja, 25. januar 2015 ob 19:37

Praznični oratorij ob prazniku svetega Janeza Boska v Veržeju

Salezijanski mladinski center Veržej in župnija Veržej sta kot uvod v letošnjo 200. obletnico rojstva svetega Janeza Boska (1815-2015) njegovega praznovanja, pod vodstvom Gregorja Valiča pripravili v soboto, 24. januarja praznični oratorijski dan, ki je bil posvečen svetemu Janezu Bosku.

sobota, 24. januar 2015 ob 23:48

Novi gasilski sodniki tudi v Pomurju

50-urni ciklus teoretičnega in praktičnega usposabljanja in izobraževanja za pridobitev naziva specialnostni sodnik gasilskih in gasilsko-športnih disciplin je po nekaj letih premora obiskovalo 27 tečajnikov, točneje 23 gasilcev in štiri gasilke iz enajstih občinskih gasilskih zvez pomurske gasilske regije. Vodja tečaja sta bila izkušena pomurska gasilska sodnika Martin Ficko in Andrej Trstenjak.

sobota, 24. januar 2015 ob 19:41

11. Grossmann bo potekal od 14. do 18. julija

Mednarodni festival fantastičnega filma in vina Grossmann vsako leto v Ljutomer privabi umetnike, filmske navdušence in radovedneže v pestro dogajanje iz področja filma, vina, glasbe, nenavadnih razstav, delavnic itd, na več prizoriščih. Grossmannov festival je aktivni član Evropske federacije festivalov fantastičnega filma (EFFFF - European Fantastic Film Festivals Federation), največje mreže festivalov žanrskega filma na svetu.

petek, 23. januar 2015 ob 19:38

Na Cvenu je potekal posvet članov prostovoljnih gasilskih društev Gasilske zveze Ljutomer

Gasilska zveza Ljutomer je v Zadružnem domu na Cvenu organizirala posvet predsednikov in poveljnikov gasilskih društev, članic zadolženih za delo članic po gasilskih društvih in članov zadolženih za delo z mladino prav tako v gasilskih društvih. Gasilski posvet je bil vsekakor dobrodošel za vse člane te velike prostovoljne organizacije v Prlekiji.

petek, 23. januar 2015 ob 18:53

Obiskovalci pomagajo deželo nakupov spreminjati tudi v deželo dobrodelnosti

Kljub številnim prednostim sodobnega načina življenja se mnogi srečujejo s perečimi težavami, ki so brez družbene solidarnosti pogosto nepremostljive. S tem razlogom si v centrih Qlandia vseskozi prizadevajo s svojimi aktivnostmi prispevati k izboljšanju stanja v lokalnih skupnostih in obiskovalce v deželi nakupov spodbuditi tudi k dobrodelnim aktivnostim.

petek, 23. januar 2015 ob 18:21

Roman Leljak predstavil svojo najnovejšo knjigo Speča UDBA

Roman Leljak, pisatelj in raziskovalec, ki deluje v okviru Društva za raziskovanje zgodnje zgodovine, se je pred leti odločil za raziskovanje dela in nalog, ki so jih v času druge svetovne vojne in po njej vse do danes izvajali številni organi v SFRJ in v Sloveniji nad ljudmi, ki so drugače mislili, kot je takrat mislila Zveza komunistov Jugoslavije in Slovenije.

petek, 23. januar 2015 ob 14:103