OOZ Ljutomer podelila jubilejna priznanja dolgoletnim članom

V torek, 16. decembra, je Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljutomer, v Domu kulture v Ljutomeru, pripravila prednovoletno srečanje vseh članov, podjetnikov in upokojenih obrtnikov OOZ Ljutomer s podelitvijo jubilejnih priznanj dolgoletnim članom.

četrtek, 18. december 2014 ob 12:16

Na ljutomerski oder prihaja Gabrijelca

Gledališka skupina KD Ivan Kaučič Ljutomer, ob koncu leta premierno predstavlja monokomedijo z Ljubo Erhatič - Gabrijelca. Monokomedija je prva v 110-letnem ljutomerskem gledališkem delovanju in 45-letnem sodelovanju igralca in režiserja Srečka Centriha v tej skupini.

četrtek, 18. december 2014 ob 08:44

Dedek Mraz »prehiteva«

Otroška pesmica pravi: »Miklavž, Božiček, dedek Mraz decembra pridejo med nas. Vsi trije radodarnih rok so do odraslih in otrok…« Zatorej vemo, da so v začetku tega meseca najmlajši doma nestrpno čakali Miklavža, sedaj že pričakujejo tudi obisk Božička, a proti koncu meseca, tik pred prihodom novega leta bodo čakali še na dedka Mraza.

sreda, 17. december 2014 ob 13:41

Občane Razkrižja obiskala častna občanka Cvetka Hedžet Toth

Med decembrskimi dogodki, ki se odvijajo v objemni občini Razkrižje se je zgodilo kar nekaj odmevnih in dobro obiskanih prireditev za občane občine Razkrižje. Vsi dogodki so potekali v prostorih knjižice in čitalnice Razkrižje.

sreda, 17. december 2014 ob 13:34

Vlado Rojko bo še naprej vodil OOZ Gornja Radgona

Po volitvah novih organov zbornice za mandatno obdobje 2014-2018, katere so potekale že pred časom, so na Območni obrtno-podjetniški zbornici izvedli 1. konstitutivno sejo Skupščine OOZ G. Radgona, na kateri so med drugim izbrali tudi novo vodstvo zbornice za naslednje mandatno obdobje.

sreda, 17. december 2014 ob 13:14

Decembrska vaška tržnica

Zavod za turizem in šport Radenci je v soboto, 13. decembra, ponovno pripravil ter izvedel vaško tržnico v središču kraja. Na manjšem trgu pred radensko pošto in banko so bile razpostavljene stojnice, kjer so si mimoidoči lahko ogledali, pa tudi nakupili, marsikaj za bližajoče se praznične dni. Bile so to stojnice z izdelki domače obrti ter lokalnih kulinaričnih posebnosti.

sreda, 17. december 2014 ob 10:36

Branko Žnidarič še četrtič zapored izvoljen v najvišji izvršilni organ OKS-ZŠZ

V Ljubljani je v torek, 16. decembra, potekala 35. volilna seja skupščine OKS-ZŠZ, kjer je Bogdan Gabrovec premagal Zorana Jankovića in Andraža Vehovarja ter postal predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije.

sreda, 17. december 2014 ob 09:151

Slovenski delavci migranti zaradi dvojne obdavčitve pripravljajo množični protest

Civilna iniciativa (CI) Apače, za 27. december pripravlja protest, ker vlada in ministrstva delavcem migrantom niso odgovorili glede pravil dvojne obdavčitve. Protest bo na nekdanjem mejnem prehodu Šentilj.

torek, 16. december 2014 ob 18:436

Akcija zbiranja otroških igrač v Beltincih

Društvo inciative mladih Beltinci je v Ambasadi Štefana Kovača v Beltincih organiziralo zbiranje otroških igrač za najranljivejše skupine. Tokratna akcija zbiranja otroških igrač je v Beltincih potekala že tretjič po vrsti, tudi letos je bila lepo sprejeta.

torek, 16. december 2014 ob 17:02

Predstavitev prepotrebne humanitarne dejavnosti

NaOsnovni šoli I Murska Sobota, kjer je ravnateljica TatjanaCesnik,so imeli šolarji in učitelji delovni dan minulo soboto,13. decembra. Podobno je bilo tudi na nekaterih drugih osnovnih šolah.Vendar so namesto tradicionalnega pouka pripravili božično-novoletnoprireditev z bazarjem, nanjo pa povabili svoje starše, stare starše,vse znance in prijatelje. Udeležba je bila res številčna.

torek, 16. december 2014 ob 16:06