Pustovanje s študentkami in študenti

V okviru prostovoljskih dejavnosti članice in člani Kluba prekmurskih študentov iz Murske Sobote najmanj štirikrat letno obiščejo stanovalke in stanovalce DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci. Eden takšnih obiskov je običajno okrog pusta.

ponedeljek, 3. marec 2014 ob 09:16

Petnajsti občni zbor Društva vinogradnikov Mala Nedelja

Jubilejno, petnajsto leto delovanja, so člani Društva vinogradnikov Mala Nedelja, pričeli delovno. Izvedli so že strokovni prikaz rezi vinske trte, v petek, 28. februarja, pa so na občnem zboru pregledali delo v preteklem letu in si začrtali delo za tekoče leto 2014.

ponedeljek, 3. marec 2014 ob 08:551

Medgeneracijske pustne maske

V času šolskih počitnic se je skupina šolark in šolarjev, ki se redno srečujejo s svojo mentorico Miro Nemec v okviru birmanske skupine »Sveto pismo« Župnije Radenci, odločila za koristno izrabo prostega časa. Prišlo je do dogovora s Petro Gašpar v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, o skupni predpustni kreativni delavnici.

ponedeljek, 3. marec 2014 ob 08:42

Te se sunce v srci smeje...

Prijazno vabljeni na prvi nastop našega novoustanovljenega tamburaškega orkestra, ki deluje pod okriljem KD Ivan Kaučič Ljutomer, ki bo v petek, 7. marca, ob 19. uri v Domu kulture Ljutomer.

ponedeljek, 3. marec 2014 ob 08:33

Od rekonstrukcije trga do pobeglih Pakistancev

Na pustno nedeljo je v Ljutomeru na Glavnem trgu potekala tradicionalna pustna povorka, Fašenk v Lotmerki, ki ga organizira Turistično društvo Ljutomer. Predstavilo se je devet skupin, ki so na šaljiv način prikazali aktualno problematiko, od rekonstrukcije trga do pobeglih Pakistancev, politike, labodjega jezera, ...

nedelja, 2. marec 2014 ob 18:532

Veržej in Zavrč sta se pomerila v prijateljski tekmi

V soboto, 1. marca, je v Veržeju gostoval prvoligaš iz Zavrča, kateremu je bila to zadnja preizkušnja pred pričetkom prvoligaškega tekmovanja. Tekmo s Triglavom bodo odigrali v nedeljo, 9. marca, v Kranju.

nedelja, 2. marec 2014 ob 13:084

V požaru umrla ena oseba

V nedeljo, 2. marca, ob 7.37 uri, je OKC Murska Sobota s strani Centra za obveščanje bil obveščen, da je prišlo do požara v stanovanjski hiši v Murski Soboti, v katerem je ena oseba umrla.

nedelja, 2. marec 2014 ob 11:25

Pustovanje v diskoteki Oxygen

V soboto, 1. marca, je v diskoteki Oxygen v Ljutomeru, potekalo pustovanje, ki ga je organiziral Impulse party generation. Za glasbo sta poskrbela DJ-ja KAOS in SALEX.

nedelja, 2. marec 2014 ob 11:101

Tropski raj pri Kurbusovih na Meleh

Na več kot 8.000 m2 se razprostira sodoben Vrtni center Kurbus na Meleh pri Gornji Radgoni, v katerem že več kot tri desetletja uspešno združujejo ljubezen do poklica, znanja, vztrajnosti, željo po razvoju in inovativnost. Pripravljajo otroške delavnice, razstave, zelenjavni dan, izobražujejo odrasle ter strokovno svetujejo pri nakupu.

petek, 28. februar 2014 ob 22:09

Župani in MKO: Sprejetje proračuna je pogoj za uspešno izvedbo sistema C

V petek, 28. februarja, je v prostorih Občine Gornja Radgona potekal sestanek glede projekta Oskrba s pitno vodo – sistem C, ki so se ga udeležili vsi župani vseh občin sodelujočih v projektu sistema in predstavniki ter strokovne službe Ministrstva za kmetijstvo in okolje (MKO).

petek, 28. februar 2014 ob 19:5511